Ανήλικοι χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στην Πάτρα

Ανήλικοι χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στην Πάτρα

Την έριξαν στο έδαφος και άρπαξαν το πορτοφόλι της που είχε μέσα όλα κι όλα 30 ευρώ - Συνελήφθησαν ένας 14χρονος και ένας 13χρονος

ilikiomeni_0
Μια οργανωμένη ομάδα πιτσιρικάδων καλά εκπαιδευμένων στην παρανομία προκάλεσαν εφιάλτες σε μια ηλικιωμένη γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη σε έναν δρόμο στην Πάτρα, όταν της επιτέθηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα, την έριξαν στο έδαφος και άρπαξαν το πορτοφόλι της που είχε μέσα όλα κι όλα 30 ευρώ!

Η ληστεία έγινε μέρα- μεσημέρι την Παρασκευή και, μετά από αναζητήσεις που ξεκίνησαν άμεσα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Άμεσης Δράσης δυο πιτσιρικάδες ηλικίας 14 και 13 χρόνων από την ομάδα των πέντε λιλιπούτειων κακοποιών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων τους και των γονέων ενός 12χρονου που ταυτοποιήθηκε για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η διερεύνηση του περιστατικού συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν ακόμη δυο ανήλικοι που συμμετείχαν στην "άγουρη" συμμορία.

Διάρρηξη σε κατάστημα με δράστες ανήλικους

Ξέχασε να ασφαλίσει την είσοδο του καταστήματός του στη Ναύπακτο ένας επιχειρηματίας και έδωσε την ευκαιρία σε δυο ανήλικους διαρρήκτες να την παραβιάσουν προκαλώντας φθορές ύψους 300 ευρώ, το βράδυ της Παρασκευής. Οι ηλικίας 15 και 14 χρόνων δράστες άρπαξαν το ποσό των 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, αλλά ταυτοποιήθηκαν και το Σάββατο συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Ναυπακτίας. Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν με την κατηγορία της κλοπής από κοινού στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, στον οποίο διαβιβάστηκε και δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους που σχηματίστηκε σε βάρος των γονέων τους.

Ειδήσεις σήμερα


Μετά την Πισπιρίγκου, ήρθε η ώρα να καταθέσει και ο Μάνος για την Ίριδα και τη Μαλένα

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πότε αναμένεται βελτίωση του καιρού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης