Ρόδος: «Μαϊμού» αστυνομικοί ξυλοκόπησαν χωρίς αιτία τρεις νεαρούς

Ρόδος: «Μαϊμού» αστυνομικοί ξυλοκόπησαν χωρίς αιτία τρεις νεαρούς

Το σοβαρό περιστατικό κατήγγειλαν την Κυριακή του Πάσχα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα τα τρία θύματα ηλικίας 28 ως 30 χρόνων

astynomikoi
Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό τριών αγνώστων που προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς, σταμάτησαν δήθεν για έλεγχο τρεις νεαρούς στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και τους ξυλοκόπησαν αλύπητα χωρίς λόγο.

Το σοβαρό περιστατικό κατήγγειλαν την Κυριακή του Πάσχα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα τα τρία θύματα ηλικίας 28 ως 30 χρόνων, που δεν υποψιάστηκαν το παραμικρό όταν τους πλησίασαν οι δράστες ενώ επέστρεφαν στα σπίτια τους από διασκέδαση μετά την Ανάσταση, τους συστήθηκαν ως αστυνομικοί δείχνοντάς τους και ταυτότητες και τους ζήτησαν τα στοιχεία τους.

Οι νεαροί δεν είχαν μαζί τις ταυτότητές τους και οι άγνωστοι τους δήλωσαν ότι θα τους πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση. Όμως, ο ένας έβγαλε χειροπέδες, τις φόρεσε στο ένα του χέρι σαν σιδερογροθιά και τους ξυλοκόπησε άγρια, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και οι δυο φίλοι του πιο ελαφρά, σύμφωνα με το dimokratiki.gr!

Μετά την καταγγελία, οι... πραγματικοί αστυνομικοί αναζήτησαν πλάνα από κάμερες της περιοχής, όμως η επίθεση δεν έχει καταγραφεί και οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία για αντιποίηση αρχής και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος αγνώστων.

Ειδήσεις σήμερα

Άστατος ο καιρός του τριημέρου της Πρωτομαγιάς με κατά τόπους λασποβροχές

Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ σήμερα η πλατφόρμα Fuel Pass - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

Οξεία ηπατίτιδα: Μέσος όρος ηλικίας τα 3 χρόνια, λέει το CDC - Τα νέα κλινικά δεδομένα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης