Αγρίνιο: Κατήγγειλε ότι τη λήστεψαν σε ΑΤΜ και μετά... ανακάλεσε!

Αγρίνιο: Κατήγγειλε ότι τη λήστεψαν σε ΑΤΜ και μετά... ανακάλεσε!

Η γυναίκα προκάλεσε εξ αρχής απορίες στους αστυνομικούς, καθώς τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση στις 6 το απόγευμα, ενώ η υποτιθέμενη ληστεία είχε γίνει τρεις ώρες νωρίτερα

atm_1
Μυστήριο καλύπτει τους λόγους για τους οποίους μία γυναίκα κατήγγειλε ότι την λήστεψαν την στιγμή που έκανε ανάληψη σε ΑΤΜ τράπεζας στο Αγρίνιο, το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά στη συνέχεια... αναίρεσε όλα όσα είχε ισχυριστεί, περιγράφοντας μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια την ληστεία!

Η γυναίκα προκάλεσε εξ αρχής απορίες στους αστυνομικούς, καθώς τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση στις 6 το απόγευμα, ενώ η υποτιθέμενη ληστεία είχε γίνει τρεις ώρες νωρίτερα! Όπως είπε στο τηλεφώνημά της, δύο νεαροί οι οποίοι φορούσαν καπέλα και χειρουργικές μάσκες και δεν μπορούσε να διακρίνει τα χαρακτηριστικά τους της επιτέθηκαν μόλις "σήκωσε" 800 ευρώ από το ΑΤΜ, την χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές και άρπαξαν τα χρήματα.

Ωστόσο, δεν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει επίσημα τη ληστεία και οι αστυνομικοί που επικοινώνησαν μαζί της για να την καλέσουν, την άκουσαν έκπληκτοι να επικαλείται... φόρτο εργασίας και να τους λέει ότι θα κατέθετε την Παρασκευή! Όταν εκείνοι επέμειναν, η γυναίκα αναίρεσε όλα όσα είχε καταγγείλει, υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε ληστεία! Πάντως, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, όπως και το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για ψευδή αναγγελία και άσκοπη κινητοποίηση των αρχών.

Ειδήσεις σήμερα

Άστατος ο καιρός του τριημέρου της Πρωτομαγιάς με κατά τόπους λασποβροχές

Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ σήμερα η πλατφόρμα Fuel Pass - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

Οξεία ηπατίτιδα: Μέσος όρος ηλικίας τα 3 χρόνια, λέει το CDC - Τα νέα κλινικά δεδομένα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης