Γαλατάς Ναυπακτίας: Άλογα ποδοπάτησαν δύο ανήλικα παιδιά - Διασωληνωμένος ο 17χρονος, χτύπησε στο κεφάλι η φίλη του

Γαλατάς Ναυπακτίας: Άλογα ποδοπάτησαν δύο ανήλικα παιδιά - Διασωληνωμένος ο 17χρονος, χτύπησε στο κεφάλι η φίλη του

Οι γονείς των παιδιών μιλούν στο protothema.gr για το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την περιοχή με τα άλογα να γυρνούν ανεξέλεγκτα - «Δεν θυμάται τίποτα από το ατύχημα», λέει ο πατέρας της 17χρονης

17xronoi-nafpaktia
Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση του 17χρονου Βασίλη, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων από τη Μεγάλη Παρασκευή, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και η 19χρονη φίλη του συγκρούστηκε με αγέλη αλόγων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο νεαρών.

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής στο Γαλατά Ναυπακτίας. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επειδή δεν υπήρχε κρεβάτι διαθέσιμο σε ΜΕΘ, ο 17χρονος Βασίλης διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένος.

Οι γονείς και των δύο παιδιών μίλησαν στο protothema.gr και ξεσπούν για τα ατυχήματα που έχουν συμβεί κατά καιρούς από τα συγκεκριμένα άλογα με τους κατοίκους της περιοχής που αλωνίζουν ελεύθερα και ανεξέλεγκτα προκαλώντας σοβαρά προβλήματα χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για την τύχη των ζώων και των ανθρώπων με αποτέλεσμα να έχουν τραυματιστεί σοβαρά τα παιδιά τους .
17χρονοσ-ναυπακτια
 

Ο πατέρας του 17χρονου Βασίλη, ο οποίος αγωνιά για την κατάσταση του παιδιού του έξω από τη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων, μίλησε στο protothema.gr για τα δύσκολα εικοσιτετράωρα του Βασίλη στο νοσοκομείο.

Κλείσιμο
«Η κατάστασή του παιδιού μου είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Ελπίζουμε οι γιατροί να μας πουν καλύτερα νέα για το παιδί μας. Ο γιος μου πήγε με τη φίλη του μια βόλτα στην παραλία με τη μηχανή, όταν ξαφνικά είδε μια αγέλη αλόγων να κατευθύνεται κατά πάνω τους. Έπεσαν τα παιδιά από το μηχανάκι, τους ποδοπάτησαν τα άλογα με αποτέλεσμα ο γιος μου να βρίσκεται τώρα διασωληνωμένος στην εντατική και η φίλη του τραυματισμένη. Έχουν γίνει κι άλλα ατυχήματα αλλά πιο σοβαρά είναι το δικό μου το παιδί. Τα άλογα αυτά είναι άγρια, είναι ανεξέλεγκτα, δεν έχουν κάποιο αφεντικό για να τα τιθασεύσει, κυκλοφορούν ελεύθερα στην περιοχή, αγριεύουν, αφηνιάζουν και είναι επικίνδυνα.
ναυπακτια-ατυχημα
 

Τα άλογα αυτά κατεβαίνουν το βράδυ για να πιουν νερό και να βρουν τροφή αλλά δυστυχώς ήταν η τύχη των παιδιών να περάσουν τα άλογα εκείνη την ώρα από το σημείο, να τα ποδοπατήσουν και να τα τραυματίσουν. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ανεγκέφαλοι που δεν νοιάζονται για τις ζωές των άλλων ανθρώπων και δεν κάνουν τίποτα για να μαζέψουν τα άλογα από την περιοχή. Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα αυτό στην περιοχή μας»λέει στο protothema.gr ο πατέρας του 17χρονου Βασίλη .

Στο protothema.gr μίλησε και ο πατέρας της 19χρονης όπου η κόρη του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κατάγματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της, έχοντας ξεφύγει τον κίνδυνο, όπως ο ίδιος αναφέρει.
ναυπακτια-αλογα
 

«Το κοριτσάκι μου έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, έχει χτυπήσει στο κεφάλι, δεν θυμάται το περιστατικό αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και για τα δύο παιδιά».

Ειδήσεις σήμερα:

«Όλοι θα πεθάνουμε κάποτε»: Ανατριχιαστικοί διάλογοι στη ρωσική κρατική τηλεόραση για το σενάριο πυρηνικού πολέμου

Σκρέκας: Τη Δευτέρα θα θέσει η Ελλάδα στην ΕΕ το θέμα πληρωμής για το ρωσικό φυσικό αέριο

Το δράμα του Ρονάλντο: Τα έκανε όλα, τα έζησε όλα, αλλά τον λύγισε ο θάνατος του νεογέννητου γιου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης