Ρέθυμνο: Στον θερμοσίφωνα του σπιτιού έκρυβε την κοκαΐνη

Ρέθυμνο: Στον θερμοσίφωνα του σπιτιού έκρυβε την κοκαΐνη

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό την κατοικία ενός Έλληνα και τελικά βρήκαν συνολικά 360 γραμμάρια κοκαΐνης στον θερμοσίφωνα

co_thermosifwnas
Διακριτικά παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν Έλληνα που έκανε διακίνηση κοκαΐνης στην πόλη του Ρεθύμνου και, όταν τον εντόπισαν να φτάνει με τη μοτοσικλέτα του σε ένα υπαίθριο σημείο όπου έκρυβε την «πραμάτεια» του, του πέρασαν «βραχιόλια».

Ωστόσο, δεν βρήκαν στην «καβάντζα» αυτά που περίμεναν και έκαναν φύλλο και φτερό την κατοικία του, ώσπου τελικά ανακάλυψαν πού έκρυβε τα ναρκωτικά, πίσω από το καπάκι του... θερμοσίφωνα! Εκεί βρήκαν συνολικά 360 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας και μία συσκευασία φαρμακευτικού σκευάσματος με θρυμματισμένα χάπια που χρησιμοποιούσε για τη νόθευση της κοκαΐνης.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν 1.965 ευρώ προερχόμενα από τις πωλήσεις που είχε ήδη κάνει και η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, που του άσκησε δίωξη για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών.

Τον έπιασαν με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

Με συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών και του τμήματος Νέας Ζίχνης, συνελήφθη ένας Έλληνας στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε έρευνα και βρέθηκαν 13 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 743 γραμμαρίων, άλλες τρεις με υγρή μεθαδόνη συνολικού βάρους 280,4 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ κατασχέθηκαν και 6.000 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

110 χρόνια από το ναυάγιο του Τιτανικού σε 16 φωτογραφίες

Κίνα: Τι τρέχει στα αλήθεια στη Σαγκάη - Γιατί είναι τόσο τρομοκρατημένοι οι Κινέζοι

Δολοφονία Καρολάιν: Στο βήμα του μάρτυρα σήμερα η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε το ζευγάρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης