Κομοτηνή: Έπιασαν διακινητές ναρκωτικών λίγο πριν την πώληση κάνναβης

Κομοτηνή: Έπιασαν διακινητές ναρκωτικών λίγο πριν την πώληση κάνναβης

Βρέθηκαν πάνω τους πέντε συσκευασίες με  ποσότητα άνω των  700 γραμμαρίων

κομοτηνη
Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασαν χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς για τους οποίους είχαν πληροφορίες ότι διακινούν ποσότητες κάνναβης στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τους ακινητοποίησαν όταν τους είδαν να κινούνται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Κατά τον σωματικό έλεγχο που τους έκαναν και την έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους, διαπιστώθηκε ότι είχαν έτοιμες για πώληση πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 712,9 γραμμαρίων, ενώ βρέθηκαν και δύο μεταλλικοί θρυμματιστές. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό και τα κινητά τους τηλέφωνα και οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Έπιασαν διακινητή κάνναβης στη Λάρισα

Αιφνιδιαστική έρευνα διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην κατοικία ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Τεμπών και συνελήφθη, καθώς βρέθηκαν μία σακούλα με φύλλα και κλώνους αποξηραμένης κάνναβης βάρους 86,63 γραμμαρίων, μία συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 1,15 γραμμαρίου, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένας τρίφτης κάνναβης και κατασχέθηκαν μαζί με 680 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Σε περιοχή της Πιερίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης ένας Έλληνας, καθώς στην κατοχή του και στην κατοικία του, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 114,7 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανεπιστήμια: Μειώνονται οι θέσεις εισακτέων στα κεντρικά και αυξάνονται στα περιφερειακά

Κουνήθηκε ξανά τα ξημερώματα η Θήβα με 4,3 Ρίχτερ και άλλες τέσσερις δονήσεις σε δυο ώρες

Γαλλικές εκλογές: Στις κάλπες σήμερα η χώρα - Θρίλερ για Μακρόν και Λε Πεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης