Ρόδος: Σε ύφεση η φωτιά, σε επιφυλακή το βράδυ η πυροσβεστική

Ρόδος: Σε ύφεση η φωτιά, σε επιφυλακή το βράδυ η πυροσβεστική

Την ικανοποίησή του για την αντιμετώπιση της φωτιάς, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος

rodos_1_2
Σε ύφεση και οριοθετημένη είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε δασική περιοχή στο χωριό Σορωνή της Ρόδου. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις με την συνδρομή εθελοντών κατάφεραν να την οριοθετήσουν και να αποτρέψουν την επέκτασή της, ενδεχόμενο που φοβούνταν πυροσβέστες και κάτοικοι του χωριού, καθώς επικρατούσαν στην περιοχή ισχυροί άνεμοι. Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, εκκενώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες το χωριό, ενώ έκλεισαν και τα σχολεία της περιοχής.

Στο μεταξύ, επειδή υπάρχει κίνδυνος για αναζωπυρώσεις, θα παραμείνουν σε επιφυλακή ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις όλο το βράδυ.

Φωτιά στη Σορωνή (2) - 5.4.22


Φωτιά στη Σορωνή (3) - 5.4.22


Κλείσιμο
Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς εξέφρασε την ικανοποίηση του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος σε ανακοίνωση του τόνισε τα εξής: «Η φωτιά στη Σορωνή οριοθετήθηκε. Οι επίγειες δυνάμεις έκαναν εξαιρετική δουλειά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Πυροσβεστικό Σώμα, την Ελληνική Αστυνομία και φυσικά τους εθελοντές. Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και του Δήμου Ρόδου, εκεί από την πρώτη στιγμή, με λύσεις».



Ειδήσεις σήμερα

Κι επίσημα απέναντι στη Ρούλα ο Μάνος - Θα καταθέσει εναντίον της

Εικόνες βαρβαρότητας από τη ρωσική επίθεση σε Ιρπίν, Μπούτσα και Μαριούπολη έδειξε ο Ζελένσκι στον ΟΗΕ - Δείτε το βίντεο, προσοχή σκληρές εικόνες

«Θα φύγετε πεθαμένοι» φώναζαν οι ροπαλοφόροι στα επεισόδια με μαχαιρώματα σε αγώνα Γ’ Εθνικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης