Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη

Μετά τα αμοιβαία «καρφιά», η 33χρονη φέρεται ότι θέλει να διακόψει κάθε σχέση με τον σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκονται σε διάσταση - «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά» δηλώνει από τη ΓΑΔΑ

manos_roula-0
Αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη αναμένεται ότι θα καταθέσει το πρωί της Δευτέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου, που αναμένεται να μεταφερθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η σχέση των εν διαστάσει συζύγων φαίνεται ότι έχει οριστικά διαρραγεί από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τον Μάνο Δασκαλάκη να έχει αποστασιοποιηθεί και να δηλώνει ότι βρίσκεται απέναντί της και την κατηγορούμενη και το οικογενειακό της περιβάλλον να αφήνουν αιχμές εις βάρος του.

Η αίτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου αναμένεται να κατατεθεί λίγες ώρες πριν περάσει από το κατώφλι του ανακριτή για την απολογία της, μετέδωσε ο ΑΝΤ1, με την ίδια να φέρεται αποφασισμένη να διακόψει κάθε σχέση μαζί του.

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά» δήλωσε από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στον ΑΝΤ1 η κατηγορούμενη, που άφησε αιχμές για τον σύζυγό της. Όπως είπε, με τον Μάνο Δασκαλάκη δεν είχαν κοινές απόψεις για τους θανάτους των παιδιών τους.

«Θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”», είπε χαρακτηριστικά, βάζοντας προφανώς στο κάδρο τον πατέρα των τριών κοριτσιών, που έχει ξεκαθαρίσει τόσο στην ίδια όσο και σε συνέντευξή του ότι θα στηρίξει την κατηγορία εις βάρος της.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο συνήγορός της, που την επισκέφθηκε το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ, χωρίς να προσδιορίζει τον χρόνο που θα υποβληθεί η αίτηση διαζυγίου. 

«Είναι σε κατάσταση ταραχής, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εκπλήσσεται απο συμπεριφορές ανθρώπων που δεν περίμενε. Εννοούμε τον πρώην σύζυγό της, για τον οποίο διατύπωσε την άποψή της να υποβάλει αίτημα για τη λύση του γάμου της μαζι του. Ωστόσο, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις της για να ανταπεξέλθει στην αυριανή επίπονη διαδικασία και να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως εχει δικαίωμα», δήλωσε.

Κλείσιμο
Δικηγόρος: Απόλυτη άρνηση κατηγορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης