Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι δήλωνε ο Μάνος Δασκαλάκης την ώρα που τη συνέλαβαν

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι δήλωνε ο Μάνος Δασκαλάκης την ώρα που τη συνέλαβαν

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών υποστήριξε ότι λίγο πριν οι αστυνομικοί της χτυπήσουν την πόρτα μιλούσαν στο τηλέφωνο για την αποκάλυψη ότι εντοπίστηκε κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

manos_daskalakis1
«Αν δεν πάρω απάντηση από αρμόδιο, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» δήλωνε ο Μάνος Δασκαλάκης, λίγο αφότου οι αστυνομικοί έκαναν προσαγωγή στη Ρούλα Πισπιρίγκου που λίγο αργότερα κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αποκάλυψε στον Alpha ότι μετά την αποκάλυψη της είδησης ότι η ουσία κεταμίνη ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας συνομίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν γνωρίζω κάτι. Μαζί μιλάγαμε πριν λίγο» είπε, προσθέτοντας ότι όσο μιλούσαν βρισκόταν στην Πάτρα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή που μίλησαν, ο ίδιος δεν γνώριζε κάτι για επικοινωνία τις με τις αρχές.

Πάντως ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει την είδηση του εντοπισμού της κεταμίνης. «Δεν υπάρχει σχόλιο. Όταν θα βγει ο ιατροδικαστής να το πει, θα έχετε σχόλιο» είπε, προσθέτοντας ότι αν δεν υπάρξει κάποια ανακοίνωση από επίσημο φορέα, ο ίδιος αρνείται να πιστέψει κάτι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciy2vwqpt00h)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν διανοείστε πώς έκανε το παιδί, τι τράβαγε», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην τελευταία συνέντευξη πριν τη σύλληψή της


Συγκλονιστικά στοιχεία στη δικογραφία για την Πισπιρίγκου - Πώς προανήγγειλε τον θάνατο της Τζωρτζίνας


Ερντογάν: Ο Αμπράμοβιτς ήταν μέλος της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες για την Ουκρανία


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης