Πάνος Καμμένος: Τι απαντά το εστιατόριο που δεν δέχθηκε τον σκύλο του

Πάνος Καμμένος: Τι απαντά το εστιατόριο που δεν δέχθηκε τον σκύλο του

«Βάσει νόμου δεν επιτρέπονται κατοικίδια», γράφει σε ανάρτησή του το εστιατόριο στο Facebook

kammenos3434
Την δική του απάντηση δίνει το εστιατόριο στην Αργολίδα το οποίο ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε πως δεν δέχθηκαν τον σκύλο του αποκαλώντας τον «κοπρόσκυλο».

Συγκεκριμένα με ανάρτηση στο Facebook το εστιατόριο «Μαριβόν» αναφέρει πως «δεν ειπώθηκε ποτέ μα ΠΟΤΕ η λέξη ‘κοπρόσκυλο’ και ούτε ‘πετάξαμε’ έξω από το μαγαζί κανέναν. Με πολύ σεβασμό είπαμε στον ιδιοκτήτη του σκύλου πως δεν δεχόμαστε τα κατοικίδια στο εστιατόριό μας, βαση νόμου δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στο εστιατόριο».

Όπως δε σημειώνει η ιδιοκτησία του εστιατορίου, «δεν είναι δυνατόν να έχουμε μιλήσει έτσι, ΠΟΤΕ δεν το κάναμε και ΠΟΤΕ δεν θα το κάνουμε. Όσο για το αν είμαστε φιλόζωοι ή όχι, οι φωτογραφίες ίσως σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

Επίσημη ανακοίνωση Το τελευταίο 24ωρο το εστιατόριο μας άρα και η οικογένεια μας ( για όσους πραγματικά μας γνωρίζουν...

Posted by Μαριβον Εστιατόριο on Sunday, March 27, 2022

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, στο Instagram o Πάνος Καμμένος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πολιτική του εστιατορίου που επισκέφθηκε και που δεν δέχεται κατοικίδια.

Κλείσιμο
Ο πρώην υπουργός ανέβασε φωτογραφία στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με την αγαπημένη του συντροφιά, τον σκύλο του τον οποίο έχει ονομάσει Belmondo.


Στην τελευταία βραδινή φωτογραφία που ανέβασε από το αυτοκίνητό του, με τον σκύλο αγκαλιά, έγραψε: «Μας πέταξαν έξω από το εστιατόριο MARYVONNE στο Ηλιόκαστρο και μας είπαν ότι δεν δέχονται «κοπρόσκυλα»… δεν πειράζει θα φάμε μπακαλιάρο από το μεσημέρι».

Ειδήσεις σήμερα:

Αίθριος ο καιρός σήμερα, σε ποιες περιοχές θα έχει νεφώσεις - Αναλυτική πρόγνωση

Οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας «δείχνουν» τους υπόπτους για τους θανάτους των τριών παιδιών

Η Μόσχα μιλά για αναδίπλωση στα ανατολικά αλλά χτυπάει στόχους στα βορειοδυτικά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης