Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου για τα επεισόδια στον ερασιτεχνικό αγώνα στην Ηλιούπολη

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου για τα επεισόδια στον ερασιτεχνικό αγώνα στην Ηλιούπολη

Η απουσία ενός εκ των θυμάτων αλλά κι ένα κώλυμα στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης οδήγησαν σε αναβολή της δίκης - Ο 18χρονος μαθητής Λυκείου είχε αφεθεί ελεύθερος από την προηγούμενη αναβολή που έλαβε

ανηλικοι-συλληφθεντες-δικαστικο-μεγαρο1-1
Αναβλήθηκε για τις αρχές Απριλίου η δική του 18χρονου που κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Ο 18χρονος κατηγορείται για βιαιοπραγία μετά τη λήξη αθλητικής εκδήλωσης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και είσοδο χωρίς δικαίωμα σε αθλητικό χώρο. Για το συμβάν έχει συλληφθεί και ένας 17χρονος ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Δικαστήριο Ανηλίκων.

Θυμίζουμε ότι τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣΜ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας), μεταξύ του ΠΑΟΚ – Διάπλαση και της Νίκης Νεοχωρούδας. Θύματα επίθεσης υπήρξαν ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νεοχωρούδας οι οποίοι τραυματίστηκαν.

Μάλιστα από τη πλευρά των φιλοξενούμενων καταγγέλθηκε ότι η ομάδα των ατόμων που εισέβαλλε στο γήπεδο, είχε μαζί της σιδερογροθιές και λοστάρια.

Όπως δήλωσε μια μέρα μετά το συμβάν ο Δημήτρης Νικολαΐδης, δικηγόρος και προπονητής - παίκτης της Νίκης Νεοχωρούδας, ο οποίος ήταν παρόν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, το πρωί εκείνης της ημέρας η ομάδα του ΠΑΟΚ Διάπλαση είχε απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να τους στηρίξει στον αγώνα, καθώς επρόκειτο για ντέρμπι στην συγκεκριμένη κατηγορία.

«Με το που σφύριξε την λήξη του αγώνα ο διαιτητής, υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση κάποιων εκ των παικτών των δύο ομάδων. Από την πλευρά της αντιπάλου ομάδας, ήταν περίπου 150 άτομα τα οποία έβριζαν χυδαία από την αρχή του αγώνα. Τότε, άνοιξε μια κλειστή πόρτα που υπάρχει στις κερκίδες και μπουκάρανε τουλάχιστον δέκα άτομα. Τρία - τέσσερα άτομα είχανε λοσταρια στα χέρια τους και τουλάχιστον ένας είχε σιδερογροθιά», περιέγραψε.

Κλείσιμο
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης και απουσίας μάρτυρα.




Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Ήμελλος: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία φλερτάρει με έναν παγκόσμιο πόλεμο»

Σύνοδος Κορυφής: «Μπρα ντε φερ» Βορρά - Νότου και μικρό καλάθι για τα μέτρα της ενέργειας


Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα - Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης