Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Έρχονται εξελίξεις, η υπόθεση θα τελειώσει», λέει ο Μαυροειδάκος

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Έρχονται εξελίξεις, η υπόθεση θα τελειώσει», λέει ο Μαυροειδάκος

«Κάντε λίγη υπομονή και στο τέλος θα φανεί ότι η αστυνομία έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμα αυτά», είπε ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών

patras
Εξελίξεις ακόμα και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται για την υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας. «Θα υπάρχουν εξελίξεις. Κάντε λίγη υπομονή και στο τέλος θα φανεί ότι η αστυνομία έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμα αυτά» είπε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε ότι εάν υπάρχει εγκληματική ενέργεια οι έμπειροι αξιωματικοί θα τη διαλευκάνουν και δεν θα πιεστούν από κανέναν.

«Μεθοδικά υπάρχουν δύο έρευνες, μία από το Ανθρωποκτονιών και μία από την άτυπη ομάδα των ιατροδικαστών που θα βγάλουν ένα πόρισμα. Αυτό το πόρισμα θα το πάρουν στα χέρια τους οι έμπειροι αξιωματικοί και θα υπάρχουν εξελίξεις. Όταν καλείται το Ανθρωποκτονιών σε μια υπόθεση, η υπόθεση αυτή τελειώνει» είπε ο κ. Μαυροειδάκος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cir2bbfd3yy1)

«Αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια θα κληθούν όλοι από το περιβάλλον των παιδιών, όπως η μητέρα και ο πατέρας. Εάν κληθούν να καταθέσουν θα υπάρχει μεθοδολογία από τους έμπειρους αξιωματικούς ώστε να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Το δύσκολο σε αυτές τις υποθέσεις είναι το πώς αποδεικνύεται» πρόσθεσε.

«Θα υπάρχουν εξελίξεις μετά από μια πάρα πολύ καλή έρευνα της αστυνομίας ώστε αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, αυτός που την έχει διαπράξει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη»  επανέλαβε, ενώ σημείωσε ότι έχουν γίνει λάθη στην υπόθεση.

«Κι αυτό που ακούστηκε για τη μεταφορά των οργάνων του ενός εκ των παιδιών από τον πατέρα στην Πάτρα, αν έχει γίνει είναι απαράδεκτο και νομίζω ότι πρέπει να ζητηθούν ευθύνες για το τι έχει πάει λάθος» κατέληξε.

Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα του εργαστηρίου για την τοξικολογική και ιστολογική εξέταση της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αθανασίας Σταμοπούλου.

Ο κλοιός όπως τονίζεται, έχει πλέον σφίξει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συλλήψεις, σύμφωνα με πηγές του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Κλείσιμο
Η μητέρα των παιδιών, από το 2012 έως το 2016, είχε νοσηλευτεί σε τρεις διαφορετικές κλινικές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών: Στην παθολογική, την νευρολογική και την καρδιολογική.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέες δηλώσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θα μου πει κι εμένα κάποιος τι έκανα; Θα δείτε ότι έχετε άδικο»

Σύνοδος Κορυφής: «Μπρα ντε φερ» Βορρά - Νότου και μικρό καλάθι για τα μέτρα της ενέργειας


Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα - Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης