Ξήλωσαν καταλύτες από επτά οχήματα στην Βοιωτία

Ξήλωσαν καταλύτες από επτά οχήματα στην Βοιωτία

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός

Libadeia-klopes-katalytes
Τουλάχιστον επτά οδηγοί στη Λιβαδειά και στην Αλίαρτο Βοιωτίας είχαν καταγγείλει στην Ασφάλεια Λιβαδειάς ότι βρήκαν τα αυτοκίνητά τους χωρίς... καταλύτες, τους οποίους είχαν ξηλώσει άγνωστοι στο διάστημα από τις 5 Μαρτίου ως την Παρασκευή. Στο πλαίσιο της και έρευνας, οι πέντε κλοπές και δύο απόπειρες εξιχνιάστηκαν.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι εντόπιζαν τα αυτοκίνητα που στοχοποιούσαν κινούμενοι με τα ιδιόκτητα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους. Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να κινείται με το όχημα του Έλληνα στην περιοχή της Αλιάρτου και συνελήφθη, παρ' όλο που προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Το όχημα κατασχέθηκε, όπως και διάφορα εργαλεία που βρέθηκαν στο εσωτερικό του, όπως ένας ανυψωτικός γρύλος, ένας ηλεκτρικός κόφτης μετάλλων, πένσες, γαλλικά κλειδιά, πλαστικά κοφτάκια με λάμα, ένας λοστός, δυο ζευγάρια γάντια εργασίας και μια κουκούλα.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ο Έλληνας αναζητείται και η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση άλλων δύο άγνωστων συνεργών τους που επέβαιναν στο όχημα αλλά κατάφεραν να διαφύγουν. Παράλληλα, εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.




Ειδήσεις σήμερα:

Δύο συλλήψεις μετά την εισβολή χούλιγκαν και τον ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών σε αγώνα τοπικού στη Θεσσαλονίκη

Ένας 62χρονος στην Κρήτη άφησε λιπόθυμη από το ξύλο την 57χρονη σύζυγό του

Βροχές και χιόνια -  Πόσο θα διαρκέσει η νέα ψυχρή εισβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης