Φθιώτιδα: Συμμορία τριών ατόμων άρπαξε 600 ευρώ από πρατήριο καυσίμων

Φθιώτιδα: Συμμορία τριών ατόμων άρπαξε 600 ευρώ από πρατήριο καυσίμων

Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί και δύο σουγιάδες

venzinadiko
Οργανωμένα έδρασαν τρεις αλλοδαποί που έφτασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον ένα να κρατάει απασχολημένο τον υπάλληλο και τους δύο ομοεθνείς του να ξαφρίζουν από το ταμείο ένα μεταλλικό κoυτί που περιείχε 600 ευρώ.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων που ξεκίνησαν άμεσα στην ευρύτερη περιοχή, το όχημα με το οποίο διέφυγαν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λαμίας στα Καμένα Βούρλα και συνελήφθη ο ένας αλλοδαπός. Στο εσωτερικό του οχήματος που κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και δύο σουγιάδες και ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κλοπή και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Οι δυο συνεργοί του ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι εμπλέκονται και στην κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου από τα αποδυτήρια γηπέδου στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, κατά την διάρκεια της διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Άρπαξε τηλεόραση και laptop αλλά δεν τα χάρηκε

Η Ασφάλεια εξιχνίασε την διάρρηξη που είχε γίνει την περασμένη Τετάρτη σε ένα σπίτι σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, όπου είχε εισβάλει ένας άγνωστος παραβιάζοντας την εξώπορτα και είχε κλέψει μία τηλεόραση και ένα laptop συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Από την έρευνα προέκυψε ότι δράστης ήταν ένας 22χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Οι ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκροί και τραυματίες από τον βομβαρδισμό στη Λβιβ - Ρωσικά στρατεύματα από την Κριμαία στην Οδησσό

Ξεκίνησε το γεύμα Μητσοτάκη με Ερντογάν - «Ρεαλιστικές ελπίδες» για το αποτέλεσμα της συνάντησης

Ο κρυφός έρωτας του Αμπράμοβιτς είναι μια 25χρονη με ρίζες από την Ουκρανία - Ποια είναι η Αλεξάντρα Κορεντιούκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης