Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέες εξηγήσεις της μητέρας για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέες εξηγήσεις της μητέρας για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας

«Πιθανότατα προκλήθηκαν από την ανάνηψη» - Tι απαντά η μητέρα των κοριτσιών από την Πάτρα για τις γρατζουνιές στη μικρή Μαλένα

patra_nekra_paidia_9
Τις δικές της απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα στο θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα προσπαθεί μέσα από τηλεοπτικές εμφανίσεις να δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών, χωρίς όμως αυτές να είναι ιδιαίτερα πειστικές.

Σε χθεσινή της εμφάνιση προσπάθησε να απαντήσει για τις εκδορές που βρέθηκαν στην τρίχρονη Μαλένα καθώς για τα όσα είπε μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Την ίδια ώρα και εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων το τμήμα του Ανθρωποκτονιών που ερευνά την πολύκροτη υπόθεση έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα τα οποία στις επόμενες μέρες θα πρέπει να στοιχειοθετηθούν προκειμένου να ρίξουν φως στους μυστηριώδεις θανάτους των ανήλικων κοριτσιών και να διαπιστωθεί αν έφταιξαν κάποιοι για το θάνατο των παιδιών.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ciejj8hwmtu1)


Οι απαντήσεις της μητέρας για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας

«Δεν θυμάμαι αν υπήρχαν αυτές οι εκδορές. Έγινε και μία ανάνηψη, πιθανότατα έτσι να προκλήθηκαν. Κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά, που είναι ακριβώς. Είναι λίγο πιο κάτω από τα μάτια, στο κόκκαλο της μύτης. Εκεί και να θες να κλείσεις τη μύτη, δεν γίνεται. Όσο για το έκζεμα στο μάγουλό της, αυτό είναι ατοπική δερματίτιδα, είχε το παιδί, παντού έβγαζε συνεχώς» απάντησε η 33χρονη γυναίκα σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Μάλιστα , τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σταλεί στην ασφάλεια Αθηνών το έγγραφο με τα συμπεράσματα του ελέγχου που πραγματοποίησε η άτυπη επιτροπή που συγκροτήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για την τρίχρονη Μαλένα.

Απάντηση έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου και για το μάρτυρα που μίλησε στο «Φως στο Τούνελ», σύμφωνα με τον οποίο η 33χρονη του είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι η Τζωρτζίνα είχε βρει νεκρή την Ίριδα στην κούνια της. «Ό,τι λέει ο καθένας, ας βγει να το πει με όνομα. Μπορεί να είναι ο καθένας, έχω καταλάβει ποιος μπορεί να είναι, αλλά δε γνωρίζω γιατί το κάνει. Η Τζωρτζίνα ήταν εννέα ετών, με εννέα ετών παιδί συνεννοείσαι κανονικότατα. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα το έλεγε» είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα.

Δείτε βίντεο: Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέες εξηγήσεις της μητέρας για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέες εξηγήσεις της μητέρας για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας


Ειδήσεις σήμερα:

Εβελίνα Τσιαντζή-Μαντέ: Η 14χρονη πιανίστα από την Σαντορίνη που σαρώνει σε διεθνείς διαγωνισμούς

Η ελληνικό - ουκρανική παράσταση που χτυπήθηκε από τον πόλεμο

Λονδίνο: Η drag queen που χορεύει και… διαβάζει παραμύθια σε παιδιά δημοτικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης