Αλληλομαχαιρώθηκε με τον πατέρα του και έκρυψε το προσθετικό πόδι του!

Αλληλομαχαιρώθηκε με τον πατέρα του και έκρυψε το προσθετικό πόδι του!

Tσακώθηκαν για τα χάπια απεξάρτησης που παίρνουν και οι δύο, μιας και παρακολουθούν πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ

peripoliko_
Δεν έχει προηγούμενο το επεισόδιο ανάμεσα σε έναν 60χρονο και τον 34χρονο γιο του, οι οποίοι τραυμάτισαν ο ένας τον άλλο με μαχαίρι στη Νέα Ιωνία Βόλου επειδή τσακώθηκαν για τα χάπια απεξάρτησης που παίρνουν και οι δύο, μιας και παρακολουθούν πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ! Μάλιστα, ο γιος έκρυψε το... προσθετικό μέλος του πατέρα του!

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης μέσα στο σπίτι τους, όταν ο 60χρονος ο οποίος είναι ανάπηρος δεν έδινε στο γιο του τα χάπια, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν ώρα να τα πάρει! Τότε, τα αίματα άναψαν και βγήκαν μαχαίρια, με αποτέλεσμα ο 34χρονος να τραυματιστεί στο χέρι και στην πλάτη και ο 60χρονος στον μηρό. Στη συνέχεια, ο γιος έκρυψε το ψεύτικο μέλος για να τον εμποδίσει να φύγει, αλλά δεν πήγαν στο νοσοκομείο, ούτε κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Το πρωί της Τετάρτης, ο 34χρονος πήγε στο νοσοκομείο, ενώ λίγες ώρες αργότερα κάλεσε βοήθεια και ο πατέρας του. Το ίδιο μεσημέρι, οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη με κατηγορίες για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, οπλοχρησία, οπλοκατοχή και παράνομη κατακράτηση, κατά περίπτωση. Χθες, παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά πήραν αναβολή και θα δικαστούν σήμερα. Πατέρας και γιος απασχολούν συχνά τις τοπικές αστυνομικές αρχές και παρέμειναν στα κρατητήρια.



Ειδήσεις σήμερα:

Η τεράστια διαφορά της «γλώσσας του σώματος» του Ζελένσκι από εκείνη του Πούτιν - Δείτε βίντεο

Ελεύθερος ο Γιώργος Κυπαρίσσης - Οι απαγωγείς τον άφησαν στην Τατοΐου και πήρε ταξί για τη ΓΑΔΑ

Ξεκίνησε από την πόλη Ουμάν το κονβόι των Ελλήνων - Στον δρόμο της εξόδου από την Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης