Σύλληψη για κοκαΐνη και κάνναβη στην Αιτωλοακαρνανία

Σύλληψη για κοκαΐνη και κάνναβη στην Αιτωλοακαρνανία

O δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

peripoliko_
Μετά από έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στην κατοικία του σε ένα χωριό κοντά στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, συνελήφθη ένας 40χρονος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 24 γραμμάρια κοκαΐνης, 11,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον, κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 390 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Οδηγούσε μηχανή χωρίς να διαθέτει δίπλωμα ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Αγρίνιο. Όταν, όμως, έγινε έλεγχος στον συνεπιβάτη του, βρέθηκαν στην κατοχή του 30,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης με αποτέλεσμα να βρεθεί κι αυτός με χειροπέδες και να οδηγηθούν στην Ασφάλεια με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κ.Ο.Κ. κατά περίπτωση.

Τσάκωσαν τρεις με... 32 τσιγαριλίκια!

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά... 32 τσιγαριλίκια εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. πάνω σε τρεις Έλληνες στους οποίους έκαναν έλεγχο σε μια περιοχή του Δήμου Χανίων! Έτσι, τους συνέλαβαν και τους προσήγαν στη Δίωξη Ναρκωτικών Χανίων για προανάκριση και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.




Ειδήσεις σήμερα

Καθαρές λύσεις και «αλλαγή παραδείγματος» από Μητσοτάκη στην πολιτική ασφάλειας

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Bianca» - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» σήμερα

Θα πατήσει ο Πούτιν το «κόκκινο κουμπί» για την ισχυρότερη πυρηνική βόμβα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης