Οι λύσεις στο θέμα της Εκθεσης

Οι λύσεις στο θέμα της Εκθεσης

Οι απαντήσεις στο protothema.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Ντάβος

Οι απαντήσεις  είναι στη διάθεση σας, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Ντάβος

Πατήστε εδώ για να δείτε το θέμα της έκθεσης

Για τη χρήση του διαδικτύου και τις υπηρεσίες που προσφέρει αυτό στη διάδοση της γνώσης, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί δημιουργικά στο πλαίσιο του σχολείου, κλήθηκαν να γράψουν έκθεση, στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, οι 110.000  υποψήφιοι των πανελλαδικών, σήμερα πρώτη ημέρα των εξετάσεων.   

Όλα κύλησαν ομαλά σήμερα, όπως επισημαίνουν πηγές του υπουργείου Παιδείας, ενώ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Β. Κουλαϊδής, επισκέφθηκε την Ευαγγελική Σχολή στη Νέα Σμύρνη και ευχήθηκε στους μαθητές καλή επιτυχία.

Η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, έστειλε με μήνυμα της τις ευχές της στους μαθητές, τονίζοντας ότι δεν κρίνεται η ζωή των παιδιών από μια στιγμή. «Η νέα πορεία που ξεκινάτε», τόνισε «θα είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για όλους. Θα ήθελα, για ακόμα μια χρονιά, να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα, που στηρίζουν τα παιδιά σε αυτή την προσπάθειά τους, καθώς και όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους του υπουργείου, που εργάζονται για την καλή οργάνωση των εξετάσεων».

Η ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται για τις 8.30 το πρωί και είναι κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων.  Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8 το πρωί, ενώ η διάρκεια της εξέτασης κάθε μαθήματος θα είναι τρεις ώρες.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται το Σάββατο 14 Μαΐου με Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά ,Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία (Γενικής Παιδείας).


ΣΧΟΛΙΑ (5)

Γιώργος Σ

 Κύριοι/ες του Πρώτου Θέματος και του φροντιστηρίου με το οποίο συνεργάζεστε, υπάρχουν και τα θέματα των Εσπερινών Λυκείων! Αλλά ξέχασα, οι μαθητές των Νυχτερινών είναι ... "παιδιά ενός κατώτερου Θεού" (που, παρεμπιπτόντως, για πρώτη φορά . παρ' ότι εργαζόμενοι,έγραψαν πρωί και πολλοί δεν μπόρεσαν να πάρουν άδεια από τη δουλειά τους)

μια διαπίστωση

Νομίζω ότι το πρόβλημα της ελληνικής παιδείας φαίνεται ακριβώς από το γεγονός ότι υπάρχει λύση και κατ' επέκταση σωστή απάντηση στο θέμα της έκθεσης.

΄Ενας γνώστης του θέματος

 Θα συνιστούσα στους υποψηφίους που έδωσαν εξετάσεις να μη στέκονται και να μην παίρνουν και τόσο τοις μετρητοίς τις απαντήσεις στο θέμα της ΄Εκθεσης που δίνονται από πολλές και διαφορετικές πηγές μέσα στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα ενώ το θέμα ζητάει για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να αξιοποιηθεί δημιουργικά το διαδίκτυο στα πλαίσια του σχολείου, κάποιες απαντήσεις που δόθηκαν στέκονται στην "προσφορά"του διαδικτύου στο σχολείο κι όχι στους 1.....2....3.....κλπ. συγκεκριμένους τρόπους που ζητάει το θέμα. Είναι διαφορετικά πράγματα. Καλύτερα να συνεχίσουν το διάβασμα και να μην διαβάζουν καθόλου απαντήσεις που σίγουρα θα είναι και διαφορετικές.-

joker

Βατο το θεμα και μπορουν ολοι να απαντησουν ανεξαρτητα απο που καταγονται ειτε ειναι Αθηναιοι ειτε απο χωριο στα συνορα!Ειναι γενικο θεμα .

nikos

 Στις Πανελλήνιες έβαλαν θέμα σχετικά με το διαδίκτυο την ώρα που παιδιά στην επαρχία δεν ξέρουν ούτε το dial-up.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

boutaris

Σεσημασμένος για κλοπές ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για την επιθεση -  Εφιαλτικό αυτό που έζησα λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης - Άλλες τρεις προσαγωγές υπόπτων

455