Σεξουαλική παρενόχληση-Άγιοι Ανάργυροι: Άγνωστος εγκλώβισε 21χρονη ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και τη θώπευσε

Σεξουαλική παρενόχληση-Άγιοι Ανάργυροι: Άγνωστος εγκλώβισε 21χρονη ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και τη θώπευσε

Τρόμος για νεαρή κοπέλα - Το εφιαλτικό σκηνικό διήρκεσε 2-3 λεπτά προτού ο ανώμαλος οδηγός εξαφανιστεί

peripoliko_police_art
Τον τρόμο έζησε μια 21χρονη κοπέλα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων από έναν περίεργο άνδρα με κοτσίδα ο οποίος την ακολούθησε με το αυτοκίνητο και ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο, την εγκλώβισε ανάμεσα σε δυο οχήματα, άνοιξε το παράθυρο και απλώνοντας τα χέρια του άρχισε  να τη θωπεύει στους γλουτούς.

Ο «σιωπηλός κοτσιδάκιας» με το γκρι αυτοκίνητο, αφού ολοκλήρωσε τη διεστραμμένη του πράξη, χωρίς να πει κουβέντα μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε. Το θύμα ενημέρωσε το Τμήμα Ασφαλείας των Αγίων Αναργύρων και έδωσε περιγραφή του έκφυλου άνδρα ο οποίος αναζητείται.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 17:00. Η 21χρονη κοπέλα, βάδιζε αμέριμνη στην οδό Ναούσης στους Αγίους Αναργύρους όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο γκρί χρώματος της κλείνει το δρόμο και την εγκλωβίζει ανάμεσα σε δυο οχήματα. Η νεαρή παγώνει όταν βλέπει τον άνδρα να κατεβάζει το παράθυρο και έχοντας βγει σχεδόν έξω, απλώνει τα χέρια και αρχίζει να τη θωπεύει στους γλουτούς.

Το εφιαλτικό σκηνικό διήρκεσε 2-3 λεπτά και ο ανώμαλος οδηγός έβαλε μπροστά και πατώντας γκάζι χάθηκε προς τη Λεωφόρο Δημοκρατίας. Η κοπέλα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία, τους έδωσε την περιγραφή του άνδρα λέγοντας ότι ήταν νεαρός, με κοτσίδα, καστανά μαλλιά και πιθανότατα Έλληνας καθώς δεν μίλησε καθόλου. Για το αυτοκίνητο δε, είπε ότι από τον τρόμο δεν κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα, ούτε τον τύπο μόνο ότι ήταν χρώματος γκρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Αποκλιμάκωση ή μπλόφα; Επιστρέφουν στη βάση τους ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται κοντά στην Ουκρανία

Πυξ Λαξ: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της καταγγελίας σε βάρος του Γιαννόπουλου

Τζόκοβιτς: Προτιμώ να μην παίξω ξανά σε Grand Slam από το να εμβολιαστώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης