Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πλάκα ο 34χρονος που αυτοκτόνησε με περίστροφο στην Καλλιθέα

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πλάκα ο 34χρονος που αυτοκτόνησε με περίστροφο στην Καλλιθέα

Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό η μητέρα του το βράδυ της Πέμπτης - Ηταν σε αντιδικία με την πρώην σύζυγό του για το παιδί τους 

autoktonia_plaka_xr
Τι κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία γνωστού ιδιοκτήτη εστιατορίου της Πλάκας προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν οι άνδρες της Ασφάλειας.

Ο 34χρονος άνδρας, χθες στις 11 το βράδυ βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι σε διαμέρισμα ημιορόφου στην Καλλιθέα από ένα 38αρι περίστροφο που βρέθηκε δίπλα του.

Το σκηνικό, είχε στηθεί μέσα στο υπνοδωμάτιο πάνω στο κρεβάτι, ενώ τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό η μητέρα του που τον αναζητούσε από το πρωί.

Το γεγονός ότι είχε αυτοπυροβοληθεί στην πίσω δεξιά πλευρά ενώ το περίστροφο βρέθηκε στην αριστερή και το κινητό του έξω από το υπνοδωμάτιο, αποδίδονται από την Αστυνομία στο γεγονός ότι ο χώρος της αυτοκτονίας δεν έμεινε ανέπαφος καθώς οι άνθρωποι που μπήκαν μέσα και τον βρήκαν νεκρό τα μετακίνησαν στην προσπάθεια τους να δουν τι συμβαίνει.

Στον χώρο βρέθηκαν άλλα τρία περίστροφα με σβησμένο τον σειριακό αριθμό.

marakakis_dikigoros
Κλείσιμο

«Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα. Ο άνθρωπος ήταν υπό αφόρητη ψυχολογική πίεση λόγω της αδυναμίας να έχει πρόσβαση στο γιο του. Αυτό ήταν κάτι για το οποίο πασχίζαμε να βρούμε τη λύση στην εισαγγελία η οποία δυστυχώς όπως φαίνεται υποτίμησε το θέμα» τονίζει στο protothema.gr ο δικηγόρος του αυτόχειρα κ. Γιάννης Μαρακάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο εδώλιο σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης για τέσσερις βιασμούς

Ανοιξιάτικος καιρός σήμερα: Εώς και 10 βαθμούς θερμότερες από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα οι αέριες μάζες

Οικογενειακή τραγωδία στο Όρεγκον: Πυροβόλησε θανάσιμα τον αδελφό του προσπαθώντας να σκοτώσει αρκούδα και μετά αυτοκτόνησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης