Γηροκομείο - κολαστήριο στα Χανιά: Συγκλονιστική μαρτυρία ηλικιωμένου που βίωσε τον εφιάλτη - Δείτε βίντεο

Γηροκομείο - κολαστήριο στα Χανιά: Συγκλονιστική μαρτυρία ηλικιωμένου που βίωσε τον εφιάλτη - Δείτε βίντεο

Ο κ. Χρήστος Δερμιτζάκης και η σύζυγος του Ελένη, μιλούν για υποσιτισμό, βασανιστήρια, άθλιες συνθήκες υγιεινής, για φέρετρα στο υπόγειο, γέροντες και γερόντισσες που καλούσαν απεγνωσμένα σε βοήθεια - Υποστήριζαν ότι τον έδεναν για να μην γλιστρήσει από την καρέκλα

ηλικιωμενος
Εφιαλτικές εμπειρίες που σημάδεψαν τα γηρατειά του, βίαιες συμπεριφορές σε βάρος του ίδιου και άλλων ηλικιωμένων και καταστάσεις που δεν τις χωρά ανθρώπινος νους , περιγράφει ένας 76χρονος, πρώην φιλοξενούμενος της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στα Χανιά.

Ο κ. Χρήστος Δερμιτζάκης και η σύζυγος του Ελένη, μίλησαν για υποσιτισμό, βασανιστήρια, άθλιες συνθήκες υγιεινής, για φέρετρα στο υπόγειο, γέροντες και γερόντισσες που καλούσαν απεγνωσμένα σε βοήθεια. Οι περιγραφές τους, είναι γροθιά στο στομάχι. «Νεκροταφείο» αποκαλούσαν οι ίδιοι το γηροκομείο στο οποίο είχαν την ατυχία να μπουν, ως φιλοξενούμενος ο πρώτος και ως επισκέπτρια η δεύτερη.

«Είχαν τα φέρετρα στο υπόγειο και οι ηλικιωμένοι πέθεναν ο ένας μετά τον άλλο», αποκαλύπτει ο ηλικιωμένος και σύμφωνα με τη μαρτυρία του: «Με χτυπούσαν και πονούσα και φώναζα. Με δένανε σε αναπηρικό καρότσι χωρίς λόγο. Έτρωγα ξερά κρεμμύδια για να ξεγελάσω την πείνα μου.

Όπως αναφέρει η σύζυγος του κ. Χρήστου, όταν τον πήρε από το γηροκομείο ο άντρας της ζύγιζε 50 κιλά και ήταν σε άθλια κατάσταση.

Γηροκομείο Χανιά - Συγκλονιστική μαρτυρία ηλικιωμένου που βίωσε τον εφιάλτη


Κλείσιμο
Πηγή:neakriti.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πάει ο φάκελος

Βούλα Χατζηχρήστου: «Ο Κώστας είχε μπει στο νοσοκομείο για αποτοξίνωση»

Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών η Μελίνα Τραυλού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης