Δικάζεται στις 14 Φεβρουαρίου ο 18χρονος που βίασε τον 13χρονο αδελφό του

Δικάζεται στις 14 Φεβρουαρίου ο 18χρονος που βίασε τον 13χρονο αδελφό του

Ο κατηγορούμενος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - Συγκατηγορούμενός του είναι κι ένας 18χρονος φίλος του

agor-kriti
Ύστερα από αναβολή, δικάζεται ο 18χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό του 13χρονου αδερφού του. Την 14η Φεβρουαρίου, συγκεκριμένα, θα εκδικαστεί στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων της Ρόδου, η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, με κατηγορούμενο τον 18χρονο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή απειλή και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και δη αδελφών.

Ο κατηγορούμενος είναι ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης προσέγγισης ανηλίκων και κυρίως του αδελφού του, αλλά και της παρακολούθησής του από ιατρούς κλινικής ψυχοκινητικής αποκατάστασης που του έχουν επιβληθεί.

Συγκατηγορούμενός του είναι κι ένας 18χρονος φίλος του. Κατηγορείται ειδικότερα για συνέργεια σε βιασμό και για συνέργεια στην τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο.

Ο φίλος του 18χρονου έχει αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Ο 18χρονος ομολόγησε την αιμομιξία αλλά αρνήθηκε τον βιασμό ισχυριζόμενος ότι όσα έγιναν με τον 13χρονο αδελφό του έγιναν με τη συναίνεσή του.

Αρνήθηκε μάλιστα ότι ο ίδιος άσκησε βία ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι ο ίδιος θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Tην 20ή Αυγούστου 2020 το μεσημέρι καταγγέλθηκε από τη μητέρα του 13χρονου ότι το παιδί έπεσε θύμα βιασμού από τον αδελφό του και τον φίλο του, προσθέτοντας ότι τα δύο της παιδιά αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα.

Κλείσιμο
Ο μεγαλύτερος γιος της, βίασε ειδικότερα τον 13χρονο, όπως είπε, παρουσία του 18χρονου, ενώ κατήγγειλε ότι το ίδιο είχε κάνει και πριν από ένα έτος και το γεγονός είχε καταγραφεί στο κινητό 47χρονου συγγενή της.

Ο πρώτος κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ καταγγέλθηκε ότι επέδειξε παρόμοια συμπεριφορά και έναντι της ανήλικης αδελφής του.

Ο 18χρονος «φίλος» του προανακριτικώς ισχυρίστηκε ότι είδε το περιστατικό, αλλά δεν ήταν παρών καθόλη την διάρκειά του.

Πηγή: dimokratiki

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Εξοικονομώ: Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Μαρτίου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης