Φθιώτιδα: Έβαλαν τρεις φορές μαθήτρια Δημοτικού σε λάθος σχολικό για να γυρίσει σπίτι της

Φθιώτιδα: Έβαλαν τρεις φορές μαθήτρια Δημοτικού σε λάθος σχολικό για να γυρίσει σπίτι της

«Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση - Θα γίνουν μηνύσεις», λένε οι γονείς της μικρής μαθήτριας στη Φθιώτιδα, έχοντας ζήσει ώρες αγωνίας από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα

sxoliko_sxoliko
Στιγμές αγωνίες έζησαν τρεις φορές, από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, μια μαθήτρια Δημοτικού και οι γονείς της στη Μακρακώμη, καθώς οι υπεύθυνοι του σχολείου την έβαζαν... σε λάθος λεωφορείο, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η πρώτη φορά καταγράφηκε στο ξεκίνημα του σχολικού έτους, όταν δύο κοριτσάκια από την Τσούκα του Δήμου Μακρακώμης, που ξεκίνησαν να πηγαίνουν σαν «πρωτάκια» στο δημοτικό, δεν επέστρεψαν στο σπίτι τους την καθορισμένη ώρα, με τους γονείς τους... να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Τελικά, σύμφωνα με το LamiaReport, μετά από 1,5 ώρα αγωνίας οι μαθήτριες είχαν εντοπιστεί στο λεωφορείο που επέστρεφε από Τυμφρηστό, καθώς τα είχαν βάλει σε λάθος γραμμή.

Το ίδιο λάθος έγινε ξανά την Τετάρτη (9/2) με το ένα κοριτσάκι, που ήταν μόνο του αυτή τη φορά. Το σφάλμα αντιλήφθηκε ο οδηγός του λεωφορείου, όταν έφτασε στο Γυμνάσιο για να πάρει τα υπόλοιπα παιδιά και σε συνεννόηση με τον συνάδελφό του της άλλης γραμμής, το κοριτσάκι μπήκε στο σωστό λεωφορείο!

Πλέον, όμως, η μικρή φοβάται να πάει σχολείο, όπως λέει στο LamiaReport ο πατέρας της. Μάλιστα, όπως είπε, δεν είναι η δεύτερη, αλλά η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο! Συνέβη ακόμη μια φορά μετά το πρώτο περιστατικό του Σεπτεμβρίου και έδωσε ξανά τόπο στη οργή. Τώρα όμως είναι αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες. «Ας μην μπουν στον κόπο να μου δώσουν εξηγήσεις ή να ψάξουν για δικαιολογίες, θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου», ξεκαθαρίζει ο πατέρας του κοριτσιού, τονίζοντας την αγανάκτησή του για όσα συνέβησαν σε βάρος του παιδιού του.

Ειδήσεις σήμερα:

Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο τριών κοριτσιών μέσα σε 3 μόλις χρόνια στην ίδια οικογένεια στην Πάτρα

Θέμα χρόνου η σύλληψη της μητέρας του νεκρού βρέφους - «Βρέθηκε γυμνό με τον ομφάλιο λώρο» λένε αυτόπτες μάρτυρες

Πυρηνική σύντηξη: Οι επιστήμονες πανηγυρίζουν «σημαντικό βήμα» προς την απόλυτη πηγή ενέργειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης