Νάουσα: Ανοίγει το Σαββατοκύριακο μετά από δύο χρόνια το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια

Νάουσα: Ανοίγει το Σαββατοκύριακο μετά από δύο χρόνια το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια

Με το τέλος της φετινής χειμερινής σεζόν, η εταιρεία αναφέρει ότι θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες για να επανέλθουν σε πλήρη και αξιόπιστη 12μηνη λειτουργία, όλες οι εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια

Νεκρός 25χρονος σκιέρ στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας
Σε μερική λειτουργία τίθεται από το προσεχές Σάββατο (12/2) το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η εταιρεία «Ορεινός Τουρισμός ΙΚΕ Υπηρεσίες Χιονοδρομικού Κέντρου», που το εκμίσθωσε για τα επόμενα 23 χρόνια, ύστερα από πλειοδοτική διαδικασία που διενήργησε ο δήμος Νάουσας.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του χιονοδρομικού κέντρου θα μπορούν από το προσεχές Σάββατο να χρησιμοποιήσουν τους συρόμενους αναβατήρες Σ1, Σ2, Σ3, αφού θα έχει προηγηθεί η διενέργεια των απαιτούμενων ελέγχων που προβλέπονται από τη νομοθεσία και γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης, αλλά και το Lift Bar, στη βάση του αναβατήρα Σ2.

Με το τέλος της φετινής χειμερινής σεζόν, η εταιρεία αναφέρει ότι θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες για να επανέλθουν σε πλήρη και αξιόπιστη 12μηνη λειτουργία, όλες οι εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια.

Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στη δυτική πλευρά του όρους Βέρμιον, σε υψόμετρο 1430-2005 μέτρων, και απέχει 17 χλμ από τη Νάουσα και 15χλμ από τον Άγιο Νικόλαο. Μεταξύ άλλων, διαθέτει πίστες για κάθε βαθμό δυσκολίας, μία δρόμου αντοχής (3,5 & 10 χλμ) και έξι αναβατήρες (έναν ενάεριο, τέσσερις συρόμενους και έναν παιδικό), ενώ αποτελεί το μόνο με σοβαρή υποδομή τεχνητής χιόνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι για σχεδόν δύο χρόνια το χιονοδρομικό κέντρο δεν λειτουργούσε, κυρίως λόγω των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης της covid-19.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Ο δράστης έχει τραύμα από το μαχαίρι του φόνου στη παλάμη - Δεν πείθουν οι εξηγήσεις του

Νίκος Κάτσικας: Θύμα δολοφονίας ο Έλληνας δημοσιογράφος στην Αίγυπτο – Έχει συλληφθεί ύποπτος

O πόλεμος των Τράγκα: Άρχισαν τα ενδοοικογενειακά εξώδικα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης