Δολοφονία Άλκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την «πομπή» αυτοκινήτων των δραστών λίγο πριν την επίθεση

Δολοφονία Άλκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την «πομπή» αυτοκινήτων των δραστών λίγο πριν την επίθεση

Το νέο βίντεο δείχνει την κάθοδο των αυτοκινήτων του «τάγματος εφόδου» χούλιγκαν -που βγήκαν στο δρόμο για να σκοτώσουν εκείνο το βράδυ- στην οδό Πλαστήρια, λίγο μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου

diakstiria
Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει τόσο την Ελλάδα, όσο και πανευρωπαϊκά τη φίλαθλη κοινότητα.

Το «τάγμα εφόδου» των χούλιγκαν βγήκε στους δρόμους της Χαριλάου έτοιμο να επιτεθεί εκείνη τη νύχτα. Μια επίθεση 11 ατόμων με μαχαίρι, δρεπάνι, ρόπαλα και άλλα πολεμικά όπλα σε τρεις φίλους που έκαναν τη βόλτα τους. 

Μία εβδομάδα μετά το στυγερό έγκλημα, έρχεται στο φως ένα νέο βίντεο που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή. Δείχνει τον τρόπο που τα τρία αυτοκίνητα των χούλιγκαν έφτασε στο σημείο που ο Άλκης και οι δύο φίλοι του περπατούσαν μετά από βόλτα. Εικόνες που οδήγησαν τους αστυνομικούς σε συμπεράσματα και στα ίχνη των ατόμων που έψαχναν.

Το ένα -λευκό- αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος Αλβανός που αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση, ενώ το δεύτερο αμάξι ήταν στα χέρια ενός 20χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή σε τοπική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από την κάθοδο των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα (δύο στενά) πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του διακρίνονται τα τρία αυτοκίνητα των δραστών να κατεβαίνουν την Πλαστήρα.
Βίντεο ντοκουμέντο: Τα αυτοκίνητα των δραστών λίγο πριν τη δολοφονία του Άλκη
Κλείσιμο
 

Η ώρα είναι 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ελάχιστα δηλαδή πριν οι δράστες κατεβούν από τα αυτοκίνητά τους και εξαπολύσουν την άγρια επίθεση, στους τρεις φίλους που επέστρεφαν από βόλτα στα σπίτια τους. 
Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στη δολοφονία του Άλκη


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «εξπρές» με πτώση της θερμοκρασίας, θυελλώδεις ανέμους, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

«Μηδενική ανοχή στην κυνικότητα»: Οι συμβολισμοί της αποπομπής Λιβανού και της διαγραφής Δούκα

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Aπό «τρίτο πρόσωπο» βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης