Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη για τους φονιάδες: «Τι να πω σε ένα παιδί που δεν το έχει αγκαλιάσει μάνα»...

Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη για τους φονιάδες: «Τι να πω σε ένα παιδί που δεν το έχει αγκαλιάσει μάνα»...

Οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου μιλούν στο protothema.gr για τη δολοφονία του - «Θέλω ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει αφορμή να ενωθούν όλοι οι φίλαθλοι», είπε ο πατέρας του - Δείτε βίντεο

alkis-goneis3
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου Άλκη λίγες ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία του. «Ήταν ένα γεγονός που με έκανε συντρίμμια», λέει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο protothema.gr για το πώς αισθάνεται ο ίδιος πέρα από το ότι όπως λέει ο ίδιος προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια του, αναφέρει πως ο χαμός του παιδιού του επιθυμεί να αποτελέσει αφορμή για ένωση όλων των φιλάθλων. Παράλληλα μιλώντας για το φαινόμενο της οπαδικής βίας το χαρακτηρίζει ως απόστημα το οποίο θέλει να κλείσει, να θεραπευτεί και όχι να σπάσει.

Γονείς Άλκη 7/2


«Το μόνο ελάττωμα του παιδιού μας ήταν ότι αγαπούσε την ομάδα του «ΑΡΗ». Θέλουμε δικαιοσύνη, σας παρακαλώ πολύ . Να μην κλάψουν άλλες μανούλες για τα παιδιά τους όπως κλαίω εγώ τώρα . Ειλικρινά δεν έχω μέσα μου κακία για κανέναν . Μίσος για κανέναν . Προσπαθώ να αποδεχτώ το θάνατο του παιδιού μου. Εύχομαι μέρα νύχτα να είναι το τελευταίο παιδί, ο Άλκης μου που χάθηκε τόσο άδοξα.Εχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη γιατί και ο Άλκης μου, μόνο αγάπη έδινε στον κόσμο. Είναι άδικο να σκοτώνονται τα παιδιά για τις ομάδες» λέει στο protothema.gr η μάνα του Άλκη, Μελίνα Καμπάνου.

«Τι να πω σε ένα παιδί που δέχεται καθημερινά την απόρριψη, που δεν το έχει αγκαλιάσει η μάνα, ο πατέρας που δεν έχει ζήσει μέσα σε μια οικογένεια που δεν έχει δεχτεί αγάπη. Τι μπορείς να πεις σε ένα παιδί; Ας είναι το δικό μου το παιδί το τελευταίο θύμα» λέει στο protothema.gr η μάνα του Άλκη για τον 23χρονο Αλβανό που έχει συλληφθεί.
alkis-goneis3
alkis1
Ο αδικοχαμένος Άλκης σε μικρότερη ηλικία, με τον πατέρα του
alkis2
alkis3
Κλείσιμο


«Πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει, για το καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας» δήλωσε και στην ΕΡΤ ο πατέρας. «Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και είμαι και Άρης. Θέλω όλοι ενωμένοι να λύσουμε το θέμα. Ζητώ και πάλι όλοι μαζί, Άρης και ΠΑΟΚ, να δώσουν έναν κοινό αγώνα, όλοι ενωμένοι φίλαθλοι, παίκτες αλλά και πρόεδροι των ομάδων» πρόσθεσε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο κ. Καμπανός.
alkis4
alkis5
Ο αδικοχαμένος Άλκης σε μικρή ηλικία
alkis34343


Δείτε βίντεο:


Δικαίωση και όχι εκδίκηση ζητούν οι γονείς του ¨Αλκη Καμπανού μιλώντας στην ΕΡΤ3 | 07/02/2022 | ΕΡΤ


Ειδήσεις:

Ο πόλεμος των Τράγκα: Ίντριγκες, εξώδικα και πάγωμα περιουσίας από την Εφορία

«Παγοσκεπή» καταπλάκωσε τους τρεις αναρριχητές στα Καλάβρυτα - Τι έδειξε η νεκροψία

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Άνεμοι έως 10 μποφόρ, καταιγίδες και χιόνια σε κεντρικά και βόρεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης