Πτήση-θρίλερ από Αθήνα σε Ηράκλειο Κρήτης με πεντάωρη ταλαιπωρία και αναγκαστική επιστροφή

Πτήση-θρίλερ από Αθήνα σε Ηράκλειο Κρήτης με πεντάωρη ταλαιπωρία και αναγκαστική επιστροφή

Η κακοκαιρία εμπόδισε την προσγείωση στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να επιστρέψει στην Αθήνα - Πώς περιγράφει τον τρόμο που έζησε επιβάτιδα της πτήσης

aeroplano
Οι θυελλώδεις άνεμοι, εν μέσω κύματος κακοκαιρίας, κατέστησαν αδύνατες τις προσπαθειες πιλοτου να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική επιστροφή στην Αθήνα. Στην Κρήτη έφτασε τελικά το αεροπλάνο ύστερα από... πέντε ώρες ταλαιπωρίας

Μία απο τις επιβαίνουσες στην πτήση, η σεφ Νεκταρία Κοκκινάκη περιγράφει στο protothema.gr την περιπέτεια-θρίλερ που έζησε στον αέρα.

«Επιβιβαστήκαμε στην πτήση για Αθήνα-Ηράκλειο στις 5:10 το απόγευμα. Φτάσαμε Ηράκλειο αλλά ειχε τόσο πολύ αέρα που δεν κατάφερε με τίποτα να προσγειωθεί το αεροπλάνο. Όσο πλησιάζαμε δε προς το αεροδρόμιο γίνονταν πάρα πολλές αναταράξεις και πραγματικά υπήρχε αναστάτωση μέσα στο αεροπλάνο», λέει εμφανώς ταραγμένη στο protothema.gr.

«Το αεροπλάνο σχεδόν πήγε να φτάσει στο έδαφος αλλά δεν κατάφερε να προσγειωθεί. Δίπλα μου είχα μια κοπέλα, νομίζω Γερμανίδα η οποία έκλαιγε και είχε αναστατωθεί πολύ. Πετάξαμε για λίγη ώρα πάνω από το Ηράκλειο μήπως και ο αέρας κόψει για λίγο και μπορέσουμε να προσγειωθούμε αλλά δεν ήταν εφικτό, οπότε γυρίσαμε αναγκαστικα στην Αθήνα», προσθέτει περιγράφοντας το χρονικό της ταλαιπωρίας.

«Τελικά καταφέραμε να πετάξουμε ξανά λιγο μετά τις 8 το βράδυ αλλά και πάλι προσγειωθήκαμε με αρκετή ταλαιπωρία. Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου φτάσαμε στις 10 τη νύχτα», καταλήγει η κ.Κοκκινάκη. 

Κλείσιμο
Screenshot_20220203_213931


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζει ξανά η Μπεκατώρου, φέρνοντας στο φως καταγγελία γυμναστή - «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω από το ξύλο»!

Μισό τρισ. ευρώ κόστισαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τα τελευταία 40 χρόνια την Ευρώπη

Επίθεση σε υπάλληλο της ΙΒ ΔΟΥ Αθηνών από πολίτη με χρέη στο Δημόσιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης