«Μίλησαν» οι κάμερες στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής: Άλλα δύο άτομα μπήκαν στο δωμάτιο που ήταν ο 40χρονος και η 14χρονη

«Μίλησαν» οι κάμερες στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής: Άλλα δύο άτομα μπήκαν στο δωμάτιο που ήταν ο 40χρονος και η 14χρονη

Προφυλακίστηκε ο 40χρονος δράστης - Το χρονικό της υπόθεσης - Από μία φωτογραφία που ανέβασε η ανήλικη στα κοινωνικά δίκτυα κινητοποιήθηκαν οι γονείς της και ειδοποίησαν την αστυνομία

40xronos3
Ξετυλίγεται ώρα με την ώρα το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης αποπλάνησης της 14χρονης από 40χρονο. Ένα νέο κομμάτι προστίθεται στο παζλ των ερευνών, γεγονός που αναμένεται να ρίξει φως και σε άλλα μελανά σημεία.

Σύμφωνα με το Star, οι αρχές ερευνούν τον ρόλο δύο ακόμη ατόμων που φαίνονται από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής να μπαίνουν στο δωμάτιο με το κορίτσι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μαθήτρια ανέβασε φωτογραφία από το ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και τότε οι γονείς της ειδοποίησαν την αστυνομία. Στη συνέχεια συνελήφθη και προφυλακίστηκε ο 40χρονος δράστης.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Η σύλληψη έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής και το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φύγει από το σπίτι του στα Δυτικά Προάστια από το Σάββατο, προκειμένου να μεταβούν με τον 40χρονο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Όπως αποκάλυψε το 
protothema.gr, ο άνδρας που πιάστηκε μέσα στο δωμάτιο, έπειτα από φωτογραφία που ανέβασε η μικρή μαθήτρια στα social media, είπε στους αστυνομικούς ότι είναι φίλος των γονέων της ανήλικης και επειδή το παιδί, είχε φύγει από το σπίτι του, πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο για να περάσουν τη νύχτα. Αρνήθηκε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή όμως φυσικά δεν έπεισε, αφού μετά από την μεταγωγή του σήμερα το πρωί, στον ανακριτή, διετάχθη η προφυλάκιση του.

Η ανάρτηση στα social media που είδαν οι γονείς

Η πρωτοφανής υπόθεση αποπλάνησης του μικρού κοριτσιού και μάλιστα από άτομο που ήταν κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον, άρχισε να ξεδιπλώνεται τα ξημερώματα της Κυριακής. Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φύγει από το σπίτι του στα Δυτικά Προάστια από το Σάββατο και συναντήθηκε με τον 40χρονο όπου μετέβησαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Προφανώς ο σάτυρος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το κοριτσάκι ήταν ευάλωτο σε αυτή την ηλικία και το πλεύρισε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της με απώτερο σκοπό να εκτονώσει τις αρρωστημένες του ορμές.

Αφού πήγαν στο ξενοδοχείο, η μικρή ανέβασε τα ξημερώματα της Κυριακής, ένα στιγμιότυπο από το δωμάτιο στα social media. Κάτι που είδαν οι γονείς της με αποτέλεσμα να καταθέσουν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα και να ειδοποιήσουν και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Aσφάλειας Aττικής. Οι έμπειροι αστυνομικοί, ενήργησαν άμεσα και μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο όπου η μικρή είχε ποστάρει στα social media, έπιασαν επ' αυτοφόρω τον 41χρονο σάτυρο και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Το Ανηλίκων, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 41χρονου άνδρα που ήταν οικογενειακός φίλος και εκμεταλλεύτηκε αυτή την ιδιότητά του για να παρασύρει το παιδί στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής και τον οδήγησαν στις αρχές όπου διέταξαν την προφυλάκιση του.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με Άραβα χρηματιστή που εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της παραλιακής

Ο Ανδρουλάκης συγκαλεί την Κυριακή την ΚΟ του ΚΙΝΑΛ για να δώσει το στίγμα για την πρόταση μομφής

Φρίκη στη Γαλλία - Βρήκαν νεκρό 10χρονο μέσα σε βαλίτσα, βασική ύποπτη η μητέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης