Σε ποια μέσα μεταφοράς παρατηρούνται καθυστερήσεις

Σε ποια μέσα μεταφοράς παρατηρούνται καθυστερήσεις

Προβλήματα εξακολουθούν να εντοπίζονται στην εκτέλεση δρομολογίων σε 40 λεωφορειακές γραμμές, λόγω έντονου παγετού στο οδικό δίκτυο

stasi_xioni
Σε σημαντική ενίσχυση της λειτουργίας των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ έχουν προχωρήσει οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ) με στόχο τη ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.

Επί του παρόντος σε λειτουργία βρίσκονται 240 λεωφορειακές γραμμές στις οποίες εποπτικά συνεργεία του ομίλου παρακολουθούν συνεχώς τη δυνατότητα ολικής/μερικής εκτέλεσης τους.
Προβλήματα εξακολουθούν να εντοπίζονται στην εκτέλεση δρομολογίων σε 40 λεωφορειακές γραμμές, λόγω έντονου παγετού στο οδικό δίκτυο, όπως φαίνονται στο συνημμένο πίνακα.

Αναφορικά με τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, η κυκλοφορία στη γραμμή 1 (Πειραιάς – Κηφισιά) έχει αποκατασταθεί, ωστόσο παρατηρούνται καθυστερήσεις λόγω βλαβών που σημειώθηκαν σε συρμούς τις ημέρες της κακοκαιρίας και καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για την ομαλοποίηση των δρομολογίων.

Οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό λειτουργούν κανονικά. Οι συρμοί του Μετρό, που κινούνται προς και από το Αεροδρόμιο, πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη.

Στο δίκτυο του ΤΡΑΜ, έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα – Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Κλείσιμο
Για περισσότερες πληροφορίες, το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oasa.gr ή να καλεί στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Ειδήσεις σήμερα:

Πλεύρης: Επιστρέφει από Δευτέρα η μουσική σε εστίαση και διασκέδαση - Απελευθερώνεται το ωράριο

Κορωνοϊός: Ακόμα 112 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο, 19.712 τα νέα κρούσματα

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Νέα μαρτυρία για το πάρτι στη σουίτα έρχεται σε αντίθεση με όσα κατέθεσε η Γεωργία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης