Κορωνοϊός - Κρήτη: Πέθανε 63χρονος αρνητής, είχε προσπαθήσει να φύγει από το νοσοκομείο

Κορωνοϊός - Κρήτη: Πέθανε 63χρονος αρνητής, είχε προσπαθήσει να φύγει από το νοσοκομείο

Εισήχθη πριν από 20 μέρες σε κλινική Covid στα Χανιά - Γιατροί και νοσηλευτές τον κυνηγούσαν για να μην φύγει, καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη

pagnh_pagni_nosokomeio_hrakleio
Έχασε τη ζωή του σήμερα ένας 63χρονος άνδρας που έιχε προσβληθεί από κορωνοϊό στην Κρήτη, λίγο πριν την εισαγωγή του σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, το περιστικό με τη νοσηλεία του 63χρονου είχε λάβει δραματικές διαστάσεις, καθώς ήταν αρνητής του κορωνοϊού και είχε αποπειραθεί να το σκάσει από το νοσοκομείο λίγες μέρες νωρίτερα.

Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας πριν από 20 ημέρες είχε αρχικά διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Χανίων. Ωστόσο, αρνούμενος να συνεχίσει την νοσηλεία του προσπάθησε να φύγει από το νοσηλευτικό ίδρυμα, με τις σκηνές που καταγράφηκαν στο νοσοκομείο να έχουν προκαλέσει την έκπληξη αρκετών ανθρώπων που είδαν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πηγές του creta24.gr, γιατροί και νοσηλευτές κυνηγούσαν τον ασθενή προκειμένου να τον σταματήσουν και να τον πείσουν πως η υγεία του, αλλά και η ζωή του διατρέχουν πολύ σοβαρό κίνδυνο. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να τους απώθησε και να προσπάθησε να φύγει από το νοσοκομείο, ενώ ακόμη είχε την «πεταλούδα» στο χέρι του.

Τελικά, ο άνδρας υπέγραψε και έφυγε από το νοσοκομείο με δική του ευθύνη, αφού οι γιατροί τον ενημέρωσαν αναλυτικά για την κατάστασή του.

Σήμερα το πρωί ο 63χρονος μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση με τους γιατρούς να επιχερούν την άμεση διασωλήνωσή του. Όσο βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία για την μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, αφού στο νοσοκομείο Χανίων δεν υπήρχε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ, ο άνδρας δεν τα κατέφερε και κατέληξε πριν καν προλάβει να μπει στο ασθενοφόρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κολλημένα στο χιόνι 300 αυτοκίνητα στην Αττική Οδό, φαντάροι φτυαρίζουν στο οδόστρωμα

Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού - Δύο τραυματίες

Κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση σήμερα στις πληγείσες περιοχές - Τι ισχύει για τα Πανεπιστήμια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης