Κατερίνη: Συγκλονίζει η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους που πέθανε - «Όλα έγιναν σε λίγες μόνο μέρες»

Κατερίνη: Συγκλονίζει η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους που πέθανε - «Όλα έγιναν σε λίγες μόνο μέρες»

«Όλα ήταν καλά το παιδάκι το τάισα, το κοίμισα», λέει η τραγική μητέρα περιγράφοντας το περιστατικό - Πώς θυμάται τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο

vrefos
Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση της μητέρας του βρέφους 5,5 μηνών το οποίο πέθανε από συγγενή καρδιοπάθεια, έχοντας νοσήσει και από κορωνοϊό στην Κατερίνη.

Μιλώντας στο MΕGA, η μητέρα του, λέει πως «ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πως αυτό μπήκε στο σπίτι μας. Πού κολλήσαμε. Ποιος πρώτος ποιος δεύτερος», ενώ αποκαλύπτει πως όλα έγιναν μέσα σε σε λίγες μόνο ημέρες.

«Το παιδάκι απλά κοιμόταν περισσότερο μέσα στην ημέρα και έτρωγε λιγότερο. Την Παρασκευή είχε ένα περιστατικό υπήρξε ένα περιστατικό. Τα χειλάκια του είχαν γίνει γκρι», λέει και αποκαλύπτει πως πολύ γρήγορα επανήλθε, αλλά μόνο για μερικές ώρες.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chew1z1j1gy9-sf)

«Όλα ήταν καλά το παιδάκι το τάισα, το κοίμισα. Όταν το τάισα έκανε λίγο εμετό. Στον ύπνο του έκλαψε. Το πήρα αγκαλίτσα, πίστεψα ότι το παιδί πεινάει γιατί δεν είχα φάει πολύ καλά και την ώρα που του κάναμε το γαλατάκι του το παιδί στα χέρια μας άρχισε να φεύγει», λέει η μητέρα του βρέφους το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δυστυχώς δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

«Τους έβλεπα έτρεχαν μέσα έξω σαν τρελοί όλοι. Δυστυχώς το παιδάκι δεν τα κατάφερε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ραγδαία. Δεν ξέρουμε ακόμα και εμείς τι να πούμε. Ίσως ο ιός χτύπησε την καρδούλα του, ήταν αδύναμη και δεν φαινόταν σε τόσο μικρή ηλικία».

«Είμαστε όλοι διπλά, τριπλά εμβολιασμένοι. Δυστυχώς δεν πιστεύουν. Ήρθε και η δική μου η σειρά να χάσω το δικό μου παιδί. Δεν ξέρω. Ας είναι αυτή αφορμή ο κόσμος να πιστέψει και να κάνει το εμβόλιο», λέει η τραγική μητέρα.

Πρόκειται για το δεύτερο βρέφος που χάνει τη ζωή του σε μια εβδομάδα, με τους γιατρούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στις εγκύους να εμβολιαστούν και να προστατεύονται από τον ιό. Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας- νεκροτομής που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, η αιτία θανάτου ήταν συγγενής καρδιοπάθεια - διατατική μυοκαρδιοπάθεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κολυδάς απαντά στις «αιχμές»: Η ΕΜΥ είχε προβλέψει εγκαίρως το κύμα κακοκαιρίας - Όλοι είχαν εικόνα του τι θα ακολουθούσε

Αττική Οδός: Μετά το φιάσκο με την ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών, ο «λογαριασμός» για την εταιρεία που ζητούσε αποζημιώσεις - μαμούθ

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Στρατός και αστυνομία δίνουν «μάχη» στα χιόνια - Δείτε φωτογραφίες από τις δραματικές ώρες στην Αττική Οδό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης