Αγρίνιο: Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία

Αγρίνιο: Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία

Ο ιερέας οδηγήθηκε ξανά σήμερα ενώπιον ανακριτή, αλλά πήρε προθεσμία να απολογηθεί ως το τέλος της εβδομάδας - Τον ιερέα κατήγγειλαν δύο αδελφές που όταν ήταν ανήλικες έπεσαν θύματα των ορέξεών του

dikastiria-sigentrosi-iereas1
Στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου όπου έφθασε με όχημα της Αστυνομίας, οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 50χρονος ιερέας ο οποίος έχει προφυλακιστεί για βιασμό ανηλίκου και παιδική πορνογραφία και σε βάρος του έχουν προκύψει νέα στοιχεία.

Την ίδια ώρα, στην είσοδο των δικαστηρίων αντιεξουσιαστές που είχαν αναρτήσει πανό και άλλοι πολίτες πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Από το πόρισμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που εξέτασε τα “ίχνη” του κατηγορούμενου στις ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες κατασχέθηκαν, προέκυψαν νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τα οποία ο 50χρονος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις. Ωστόσο, η αδυναμία του συνηγόρου του να παραστεί στη σχετική διαδικασία (επρόκειτο να ταξιδέψει από την Αθήνα και η κακοκαιρία δεν το επέτρεψε) οδήγησε τον ιερέα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία.

Η απολογία του κατηγορούμενου στην ανακρίτρια αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, με πιο πιθανή ημερομηνία την αυριανή.

Υπενθυμίζεται ότι τον ιερέα κατήγγειλαν στη Δικαιοσύνη δύο αδελφές που όταν ήταν ανήλικες έπεσαν, όπως έχουν τονίσει, θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του.

O ιερέας, τον περασμένο Ιούνιο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τα αδικήματα της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, του βιασμό ανηλίκου καθώς και της αποπλάνησης και των ασελγών πράξεων κατά ανηλίκων.

Κλείσιμο
Πηγή: Sinidisi

Ειδήσεις σήμερα:

Για ώρες χωρίς ρεύμα και φαγητό οι ασθενείς της μονάδας Covid στο «Σωτηρία» λόγω της κακοκαιρίας

Συγγενής καρδιοπάθεια η αιτία θανάτου του βρέφους με Covid στο νοσοκομείο Κατερίνης

Απεγκλωβίστηκαν 400 άτομα από τα τρένα στην Οινόη, πολύωρη ταλαιπωρία για τους επιβάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης