Αegean: Αποκαθιστά σταδιακά το πτητικό της πρόγραμμα - Δείτε αναλυτικά

Αegean: Αποκαθιστά σταδιακά το πτητικό της πρόγραμμα - Δείτε αναλυτικά

Μόνο από Βάρης - Κορωπίου η πρόσβαση στο Ελ. Βενιζέλος

ptiseis_aerodromio
Σε σταδιακή αποκατάσταση του πτητικού προγράμματος στο δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού προχωρά από σήμερα το μεσημέρι ο όμιλος της AEGEAN.  

Λόγω των συνεχιζόμενων έκτακτων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα, καθώς και των προβλημάτων στην μετακίνηση μέσω των βασικών προσβάσεων από και προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, σήμερα Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 Aegean και Olympic Air θα προχωρήσoυν σε μερική μόνο αποκατάσταση του πτητικού προγράμματος. Σημειωτέον ότι αυτή την στιγμή, η βασική πρόσβαση προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών που είναι εφικτή είναι μέσω της Λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται επίσης και η λειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Ειδικότερα από σήμερα στις 12:00 και έως το τέλος της ημέρας θα πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες πτήσεις, ενώ όλες οι υπόλοιπες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ακυρώνονται.

Ειδικότερα οι πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα 25 Ιανουαρίου 2022 είναι οι παρακάτω:

pinakas

Με νεότερη ανακοίνωση, οι επιβάτες θα ενημερωθούν για αλλαγές και τροποποιήσεις πτήσεων που πιθανά να προκύψουν και στο πρόγραμμα δρομολογίων της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου 2022 και έως ότου αποκλιμακωθεί η εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που συνεχίζουν να επηρεάζονται από τις έκτακτες συνθήκες, παρέχεται ήδη η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς rebooking fees.

Λόγω των μεταβαλλόμενων συνθηκών, η εταιρεία συνιστά οι επιβάτες να ενημερώνονται για την πραγματοποίηση της πτήσης τους από την ιστοσελίδα της AEGEAN  (www.aegeanair.com) και της Olympic Air (www.olympicair.com) για την αποφυγή επιπρόσθετης ταλαιπωρίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Οφείλουμε συγγνώμη και εξηγήσεις στους ανθρώπους για την Αττική Οδό, λέει ο Οικονόμου - Θα αποδοθούν ευθύνες

Χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός στην Αττική, πού έδειξε μείον 16 βαθμούς στα βόρεια της χώρας

Τεράστια ταλαιπωρία για 300 επιβάτες τρένου στην Οινόη: Παραμένουν εγκλωβισμένοι για 17 ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης