Η ομάδα εθελοντών της bwin συναρμολόγησε τα έπιπλα της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη»

Η ομάδα εθελοντών της bwin συναρμολόγησε τα έπιπλα της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη»

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση ενός μεγάλου έργου άρχισε και η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών ανοίγει τις πόρτες σε 9 συμπολίτες που έχουν τεράστια ανάγκη, και με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών της bwin.

bwin_header
Sponsored Content
Νέα χρονιά και η bwin συνεχίζει να είναι πιστή στο ραντεβού της που στοχεύει στην ουσιαστική υποστήριξη κοινωνικών ομάδων που το έχουν ανάγκη. Η ομάδα εθελοντών της βρέθηκε στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, προσφέροντας τις εθελοντικές της υπηρεσίες για τη συναρμολόγηση επίπλων (καναπέδες, καρέκλες γραφεία, τραπέζια, κρεβάτια), καθώς επίσης και την τοποθέτηση, αλλά και καθαριότητα διαφόρων αντικειμένων στη Στέγη.
Η ομάδα εθελοντών της bwin στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη»
Ο Διευθυντής της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή, Δημήτρης Παππάς, στάθηκε σε αυτή τη στήριξη εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλη την ομάδα της bwin, χωρίς την οποία, πραγματικά, δεν θα τα είχαμε καταφέρει μόνοι μας σήμερα. Αυτή η βοήθεια ήταν πάρα πολύ σημαντική για εμάς, για να μπορέσουμε σιγά - σιγά τον επόμενο μήνα να ανοίξουμε το νέο μας σπίτι».
bwin-Εθελοντικη_Δραση_ΑΡΙΑΔΝΗ_2
Η bwin άλλωστε, παραμένει συνεπής στις δεσμεύσεις και δράσεις που όλα αυτά τα χρόνια την έχουν καθιερώσει στη συνείδηση της κοινωνίας και η περίπτωση μιας τόσο σημαντικής ενέργειας, όπως η δημιουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνης» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.
Κλείσιμο
bwin-Εθελοντικη_Δραση_ΑΡΙΑΔΝΗ_3
Στέγη «Αριάδνη», ένα σημαντικό έργο και με τη υποστήριξη της bwin
Ο στόχος δύσκολος, οι προκλήσεις πολλές, μα η πίστη, η αγάπη και η αλληλεγγύη αποτελούν τους καλύτερους συμμάχους για την επίτευξη του σκοπού. Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή, βρίσκεται ένα βήμα πριν και την τυπική ολοκλήρωσή της, γεγονός που θα σκορπίσει χαμόγελα ανακούφισης σε συνανθρώπους μας. Η bwin, ένα brand που αποδεδειγμένα στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας, ήταν εκεί και μαζί με τους υπόλοιπους υποστηρικτές παρείχαν πολύτιμη βοήθεια, ώστε να ολοκληρωθεί το σπίτι για εννέα ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση.
Στέγη Αριάδνη | Το όνειρο γονιών και παιδιών γίνεται πραγματικότητα
Οι εργασίες άρχισαν τον Αύγουστο του 2020 και το εμπόδιο της πανδημίας δε στάθηκε εμπόδιο ανυπέρβλητο για τους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν το όνειρο συνανθρώπων μας πραγματικότητα. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και απομένουν πινελιές για τα αποκαλυπτήρια ενός μεγάλου έργου. Εξειδικευμένη καθημερινή φροντίδα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη, ενθάρρυνση για αυτονομία και συμμετοχή σε καθημερινές δραστηριότητες, είναι μερικά από τα στοιχεία που πλέον θα αποτελούν μέρος της ζωής των ενήλικων που θα στεγαστούν στην «Αριάδνη».
bwin-Εθελοντικη_Δραση_ΑΡΙΑΔΝΗ_1
Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που δέχεται.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, οι παραπάνω πρωτοβουλίες της bwin, εντάσσονται στους Στόχους 10: Λιγότερες Ανισότητες και 17: Συνεργασία για τους Στόχους. Περισσότερα για το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης