Νέος Κόσμος: Συγκλονίζουν οι κραυγές αγωνίας της γυναίκας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ειδικό φρουρό σύντροφό της

Νέος Κόσμος: Συγκλονίζουν οι κραυγές αγωνίας της γυναίκας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ειδικό φρουρό σύντροφό της

 «Άσε με ρε αγόρι μου να φύγω, γιατί μου το κάνεις; εσένα σου αρέσει αυτό; Εσένα σου αρέσει που δεν με αφήνεις να φύγω και με κρατάς με το ζόρι;», ακούγεται να λέει η κοπέλα

astynomia_1
«Θέλω να φύγω. Βοήθεια! Με χτυπάει». Αυτή η γυναικεία φωνή και η έκκληση σε βοήθεια κινητοποίησαν μία ολόκληρη γειτονιά στον Νέο Κόσμο. «Δεν με αφήνει, θέλω να φύγω ρε φίλε. Θέλω να φύγω», ακούγεται να λέει σε άλλο σημείο η κοπέλα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού του ειδικού φρουρού συντρόφου της στον Νέο Κόσμο.

 «Άσε με ρε αγόρι μου να φύγω, γιατί μου το κάνεις; εσένα σου αρέσει αυτό; Εσένα σου αρέσει που δεν με αφήνεις να φύγω και με κρατάς με το ζόρι;», λέει σε ένα άλλο σημείο η κοπέλα. Οι κραυγές απόγνωσής της ήταν εκείνες που κινητοποίησαν τους γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως αναφέρουν οι καυγάδες με ξυλοδαρμό ήταν συχνό φαινόμενο ενώ οι κραυγές της ακούγονταν μέχρι τον δρόμο. 
«Μία δύο τρεις δεν γινόταν άλλο αυτή η κατάσταση. Έβγαινε η κοπέλα και ζητούσε βοήθεια, τα ξημερώματα είχαμε ξυλοδαρμούς καλέσαμε την αστυνομία και προλάβαμε το κακό», τόνισε στον Alpha κάτοικος της περιοχής. Οι γείτονες κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό με τρία τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση.

Η επέμβαση των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ ήταν επεισοδιακή. Όταν έφτασαν στην περιοχή η πόρτα του διαμερίσματος παρέμενε κλειστή και έτσι μπήκαν στο σπίτι μέσα από τον ακάλυπτο. Ακόμα και μετά την εμφάνιση των αστυνομικών η ένταση συνεχίστηκε όπως καταγγέλουν οι γείτονες. Όπως υποστηρίζουν δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν καλέσει την αστυνομία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chbj3zspfy75-sf)

«Μπήκαμε από την μπαλκονόπορτα για να σώσουμε την κοπέλα που φώναζε. Αυτός μας έβριζε και μας έλεγε "φύγετε" ενώ γρονθοκόπησε και αστυνομικό. Μετά από λίγες ώρες κατέθεσε μήνυση εναντίον μας», λένε από την πλευρά τους οι αστυνομικοί που κλήθηκαν για να επιληφθούν στο συμβάν. Οι αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από παρέμβαση εισαγγελέα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης