Τραγωδία στο Παίδων: Νεκρό βρέφος από εγκαύματα, συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά

Τραγωδία στο Παίδων: Νεκρό βρέφος από εγκαύματα, συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά

Το έκαναν μπάνιο με καυτό νερό και την επόμενη ημέρα το πήγαν σε ιδιώτη γιατρό ο οποίος κάλεσε το ΕΚΑΒ -Συνελήφθησαν μάνα και γιαγιά για αμέλεια - Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του

moraki-arthro
Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Παίδων, όταν ένα βρέφος διακομίστηκε απνοϊκό και χωρίς σφυγμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για ένα κοριτσάκι 15 μηνών το οποίο διακομίστηκε από το κέντρο της Αθήνας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο συνοδευόμενο από τη γιαγιά του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους έκαναν μπάνιο πριν από τρεις ημέρες το κοριτσάκι, χρησιμοποιώντας ωστόσο καυτό νερό, προκαλώντας του εγκαύματα

Στην συνέχεια, και προφανώς λόγω των τραυμάτων που είχε, χθες, Πέμπτη το μετέφεραν σε ιδιώτη παιδίατρο ο οποίος αφότου το εξέτασε κάλεσε ο ίδιος το ΕΚΑΒ στις 19:25. Ο ιατρός, περιέγραψε το περιστατικό ως λιποθυμία βρέφους και κυάνωση. Στις 19:30 βρέθηκε στο ιατρείο πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο αφότου είδε το περιστατικό, κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο με την σειρά του έφτασε στο σημείο στις 19:40. Το βρέφος βρισκόταν στο νοσοκομείο Παίδων στις 19:59.

Κατά την παραλαβή του από τους εφημερεύοντες ιατρούς διαπιστώθηκε πως το βρέφος ήταν νεκρό, ωστόσο κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Για το περιστατικό εχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Την ίδια ώρα ωστόσο λόγω των τραυμάτων που έφερε το βρέφος, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία φτάνοντας στο σημείο, συνέλαβε την 32χρονη μητέρα και την 60χρονη γιαγιά του άτυχου βρέφους για αμέλεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Δύο κρούσματα της υποπαραλλαγής της Όμικρον στην Ελλάδα - Τι γνωρίζουμε για την «stealth Omicron»

Ρωσία και ΗΠΑ έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά της ουκρανικής κρίσης

Στα 20.507 τα νέα κρούσματα, 108 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης