Η «κατάρα» της παραλιακής: Στο σημείο που σκοτώθηκε ο 21χρονος, το 2019 είχαν σκοτωθεί δύο κοπέλες

Η «κατάρα» της παραλιακής: Στο σημείο που σκοτώθηκε ο 21χρονος, το 2019 είχαν σκοτωθεί δύο κοπέλες

Το αυτοκίνητο των δύο κοριτσιών είχε πέσει πάνω σε δέντρο - Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής στο σημείο του δυστυχήματος συχνά σημειώνονται ατυχήματα αλλά και κόντρες

image
Η υπερβολική ταχύτητα σε συνδυασμό με τη νεανική επιπολαιότητα φαίνεται πως είναι η αιτία ακόμη ενός τροχαίου δυστυχήματος με θύμα έναν 21χρονο ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Γλυφάδα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε με σφοδρότητα σε κολόνα και ο ήχος που ακολούθησε έκανε τους περίοικους να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους και να βγουν στα μπαλκόνια για να δουν τι είχε συμβεί.
Τροχαίο Γλυφάδα

Όπως λένε στο protothema.gr το τραγικό περιστατικό ξύπνησε άσχημες μνήμες από ένα άλλο τροχαίο δυστύχημα που είχε συμβεί στο ίδιο σημείο τον Δεκέμβριο του 2019 όταν είχαν χάσει τη ζωή τους δύο νεαρά κορίτσια, η 19χρονη Σία Δαμάσκου και η 25χρονη φίλη της Φαίη Μυλωνοπούλου.

Οι δύο κοπέλες είχαν βρει τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό τους εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 19χρονη συνοδηγός και λίγες μέρες αργότερα να φύγει από τη ζωή και η 25χρονη οδηγός του οχήματος, Φαίη. Όπως, λένε οι κάτοικοι της περιοχής πρόκειται για ένα επικίνδυνο σημείο του δρόμου όπου γίνονται συχνά διάφορα ατυχήματα.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δίκη «ψευτογιατρού»: Άφηνε γυναίκες με σκλήρυνση κατά πλάκας να υποφέρουν και τους έλεγε πως έχουν... ψύξη

Adele: Με δάκρυα στα μάτια η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης