Διέρρηξαν σπίτι γνωστού γιατρού στο Χαλάνδρι, πώς ξέφυγε η 16χρονη κόρη του

Διέρρηξαν σπίτι γνωστού γιατρού στο Χαλάνδρι, πώς ξέφυγε η 16χρονη κόρη του

Τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην οικία - Ο γνωστός γιατρός είχε κάμερες ασφαλείας σε όλο το σπίτι του και μπορούσε να δει τι συνέβαινε, ενώ βρισκόταν στην κλινική όπου εργάζεται

astinomia
Σκηνές που θυμίζουν ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν στο Χαλάνδρι με διαρρήκτες να εισβάλλουν σε μεζονέτα όπου μένει γνωστός γιατρός. 

Χάρη στις κάμερες ασφαλείας σώθηκε η 16χρονη κόρη του γιατρού με την καθηγήτριά της που τη στιγμή της διάρρηξης βρίσκονταν  στη μεζονέτα.


Ο γνωστός γιατρός είχε κάμερες ασφαλείας σε όλο το σπίτι του και μπορούσε να δει τι συνέβαινε, ενώ βρισκόταν στην κλινική όπου εργάζεται.

Όταν διαπίστωσε ότι τρεις κουκουλοφόροι προσπαθούσαν να εισβάλουν στη μεζονέτα, ειδοποίησε την 16χρονη κόρη του που ήταν στο χώρο μαζί με την καθηγήτριά της, λέγοντάς τους να μπουν μέσα στο δωμάτιο πανικού.

Κλείσιμο
Η έφηβη και η καθηγήτρια κλειδώθηκαν στο δωμάτιο πανικού, την ώρα που οι κουκουλοφόροι πάλευαν για αρκετά λεπτά να σπάσουν την ατσάλινη πόρτα του συγκεκριμένου δωματίου.

Ο γιατρός ειδοποίησε την αστυνομία, ωστόσο οι ληστές είχαν τραπεί σε φυγή, ενώ οι δύο γυναίκες βγήκαν με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής από το δωμάτιο, καθώς μπλόκαρε η πόρτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης