bwin: 104 πράξεις αγάπης για μια καλύτερη κοινωνία! 

bwin: 104 πράξεις αγάπης για μια καλύτερη κοινωνία! 

Τρία χρόνια, δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, με μικρές και μεγάλες πράξεις αγάπης!

header_2
Sponsored Content 
To ταξίδι άρχισε το 2018 και οι 104 στάσεις αποτυπώνουν τις προσπάθειες για μια κοινωνία που ενδιαφέρεται και νοιάζεται για τους λιγότερο ευνοημένους. Η bwin, μέσα σε μια τριετία, κατόρθωσε να πραγματοποιήσει περισσότερες από 104 πρωτοβουλίες κοινωνικού ενδιαφέροντος «οργώνοντας» όλη την Ελλάδα με πολύπλευρες δράσεις. Το ταξίδι έχει δυσκολίες, άλλα πάνω απ' όλα έχει αγάπη, συνέπεια και πείσμα για να μπει το λιθαράκι για έναν καλύτερο κόσμο. Το βραβευμένο έργο της bwin συνεχίζεται και το #bwincares βρίσκεται στην καρδιά των δραστηριοτήτων της.  
Από τον Άγιο Ευστράτιο στη Σαμοθράκη, από τα Ψαρά στις Πρέσπες, από το Καστελλόριζο στην Κύμη Ροδόπης και από τους Φούρνους στο Διδυμότειχο, η προσπάθεια ήταν τεράστια, όμως τα χαμόγελα ευγνωμοσύνης ήταν αρκετά για να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση σε αυτό το ταξίδι.
infographic_2
Σάρωσε 3.000 ναυτικά μίλια για ανθρωπιστικούς λόγους, άφησε πίσω της περισσότερα από 60.000 χιλιόμετρα κοινωνικής προσφοράς, υποστήριξε 128.735 παιδιά, νέους, ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους, ενώ αποτέλεσε καθοριστικό στήριγμα για 20 αθλητές, ώστε να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στο όνειρό τους.
bwin-Απολογισμος_104_-_2
Κλείσιμο
Η bwin τροφοδότησε το  Εθνικό Σύστημα Υγείας με τεχνολογικό και υγειονομικό εξοπλισμό, συμμετείχε στη συλλογή και διανομή δεκάδων τόνων τροφίμων κι «έπαιξε» μπάσκετ σε 5 πλήρως ανακαινισμένα γήπεδα ακριτικών περιοχών. Αξίζει τέλος να σημειωθεί η συνεισφορά του brandστη δημιουργία καμπανιών ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.Tόσο στην προβολή της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) κατά της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, όσο και στην ένταξη των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. στην καθημερινότητα της κοινωνίας.
bwin-Απολογισμος_104_-_3
Επιγραμματικά, από το 2018 η bwin: 
• Πραγματοποίησε περισσότερες από 104 πρωτοβουλίες κοινωνικού ενδιαφέροντος. 
• Συνέδραμε σε 64 τοπικές κοινωνίες. 
• Χορήγησε 11 αθλητικές διοργανώσεις. 
• Στήριξε τα όνειρα 20 αθλητών διαφορετικών αγωνισμάτων 
• Βρέθηκε σε 8 ακριτικές περιοχές (Άγιος Ευστράτιος, Ψαρά, Καστελόριζο, Φούρνους, Πρέσπες, Κύμη Ροδόπης, Διδυμότειχο, Σαμοθράκη). 
• Υποστήριξε 128.735 παιδιά, νέους, ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους, αλλά και έμμεσα τις οικογένειες τους. 
• Επένδυσε 230 ώρες εθελοντικής προσφοράς από τους εργαζόμενους 
• Στήριξε 25 αναγνωρισμένα Ιδρύματα, Σωματεία, ΜΚΟ & Οργανισμούς. 
• Ταξίδεψε 3.000 ναυτικά μίλια για ανθρωπιστικούς λόγους. 
• Ανακατασκεύασε 5 γήπεδα συνολικής έκτασης άνω των 1.800τ.μ. σε ακριτικές πόλεις. 
• Ενίσχυσε το έργο του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με προσφορά τεχνολογικού και υγειονομικού εξοπλισμού σε 15 Νοσοκομεία. 
• Συμμετείχε στη συλλογή και διανομή περισσότερων από 150 τόνους τροφίμων. 
• Διένυσε πάνω από 60.000 χιλιόμετρα κοινωνικής προσφοράς. 
bwin-Απολογισμος_104_-_4
Διάκριση για το κοινωνικό της έργο 
Το κοινωνικό αποτύπωμα ενός brand είναι εκείνο που το κάνει πραγματικά μεγάλο και δείχνει στην πράξη πως στόχος του είναι να επιστρέψει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που λαμβάνει. Η bwin με τις πολύπλευρες κοινωνικές της δράσεις και τη στρατηγική υπεύθυνου και ασφαλούς παιχνιδιού που ακολουθεί, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για μια καλύτερη κοινωνία. Έχει διακριθεί 12 φορές μέσω βραβείων ή/και σχετικών αναγνωρίσεων για το κοινωνικό της έργο. 

Επίσης, η Entainplc (LSE:ENT), μέλος της οποίας είναι και η bwin, εντάχθηκε πρόσφατα στη λίστα “50 Global Leaders on Sustainability” του Bloomberg, σηματοδοτώντας την πρόοδο της στο Υπεύθυνο Παιχνίδι, στη βιώσιμη ανάπτυξη και στο ESG (Environment Social Governance).
bwin-Απολογισμος_104_-_5
Κάθε κοινωνική δράση, βραβευμένη ή όχι, έχει ως αποτέλεσμα τα χαμόγελα των συνανθρώπων μας και την υποστήριξη κοινωνικών ομάδων που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Αλλωστε, αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο για ένα brand, που συνδέει όλο και περισσότερο το όνομά του με την έννοια της κοινωνικής προσφοράς. 

Μπορείτε να δείτε τον Απολογισμό Κοινωνικής Δράσης για το 2021 στο παρακάτω βίντεο
bwin | Απολογισμός Κοινωνικής Ευθύνης 2021

Διαβάστε επίσης παλιότερους απολογισμούς κοινωνικής δράσης:
Κοινωνική Δράση 2020
• Κοινωνική Δράση 2019
• Κοινωνική Δράση 2018

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που δέχεται. Παράλληλα δεσμεύεται να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, με μικρές ή μεγάλες πράξεις αγάπης!

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Περισσότερα για το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης