Οικοδόμος στη Ρόδο ανάγκαζε ανήλικες να ερωτοτροπούν μεταξύ τους μέσα στο αυτοκίνητό του

Οικοδόμος στη Ρόδο ανάγκαζε ανήλικες να ερωτοτροπούν μεταξύ τους μέσα στο αυτοκίνητό του

Αναβιώνει η υπόθεση  στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου 

kakopoihsh
Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα αναβιώσει την 7η Φεβρουαρίου 2022 υπόθεση με κατηγορούμενο για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια (άνω των 14 ετών) και παράνομη οπλοφορία έναν 56χρονο οικοδόμο που έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή κάθειρξης 6 ετών και 3 μηνών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα υπό τον όρο απαγόρευσης επικοινωνίας και προσέγγισης της παθούσας σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Οπως γράφει η εφημερίδα «Δημοκρατική», ο 56χρονος καταγγέλθηκε από δύο ανήλικες, που υποστηρίζουν ότι τις υποχρέωνε σε ακόλαστες πράξεις μαγνητοσκοπώντας ταυτόχρονα με το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 15 και 17 ετών, κατά το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2013 ως και τα τέλη Ιανουαρίου του 2014, ο κατηγορούμενος, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της πρώτης, πήγαινε στο σπίτι της και την έπαιρνε για βόλτα ή για καφέ, εκμεταλλευόμενος επίσης το γεγονός ότι διέθετε δύο άλογα και το κορίτσι αγαπούσε την ιππασία, ενώ την έμαθε να οδηγεί αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση, ενώ στην πορεία γνώρισε και την δεύτερη ανήλικη.

Όπως καταγγέλθηκε, με απειλές σε βάρος των ιδίων ή των μελών της οικογενείας τους, τις μετέφερε με το όχημά του σε διάφορες ερημικές τοποθεσίες της Ρόδου, όπως, στους πρόποδες του λόφου Φιλερήμου στην Ιαλυσό, σε ερημική τοποθεσία στην παραλία της Ιαλυσού, στο δάσος του Αγίου Σουλά στην Σορωνή ή στην περιοχή της Φάτνης Σαλάκου.

Εκεί φέρεται να εξανάγκαζε τα κορίτσια, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα κατέθεσαν, να γδύνονται εντός του οχήματος και να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις η μία στην άλλη, ενώ αυτός καθόταν στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου του, τις μαγνητοσκοπούσε και αυνανιζόταν.

Απολογούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, τονίζοντας ότι έχει υποβάλει ήδη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία, ενώ στρέφεται και κατά των γονέων τους, υποστηρίζοντας ότι ηθικός αυτουργός της εις βάρος του σκευωρίας είναι ο πατέρας της πρώτης.

Κλείσιμο
Εχει παρουσιάσει εξάλλου, κατάθεση της ανήλικης, που ομολογεί ουσιαστικά ότι ήταν εκείνη που τον φλέρταρε και ανέπτυξε ελεύθερη σχέση μαζί του.

Ο 56χρονος έχει προσκομίσει επιπλέον αποκαλυπτικά μηνύματα της πρώτης καταγγέλλουσας, με τα οποία ομολογείται ότι τα όσα κατατέθηκαν σε βάρος του είναι ψευδή.

Σ’ αυτά φέρεται να ομολογείται σε φίλη της ότι αισθάνεται τύψεις για τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του διότι δεν ευσταθούν, αποκαλύπτει ότι έχει ενημερώσει σχετικά τους γονείς της και επιπλέον αναφέρει ότι είναι στις προθέσεις της, να τον αποκαταστήσει με νέα της κατάθεση. Ο κατηγορούμενος φέρεται επιπλέον να έχει σειρά μηνυμάτων της ίδιας ανήλικης προς τον ίδιο, στον προσωπικό του ιστότοπο στο Facebook, σε ανύποπτο χρόνο, στα οποία φέρεται να τον πολιορκεί αλλά και φωτογραφικό υλικό και αναρτήσεις από το οποίο φέρεται να προκύπτει ότι την επομένη της καταγγελίας σε βάρος του, διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται ο δικηγόρος κ. Γ. Κυπραίος και ως συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας η δικηγόρος κ. Βάνα Περή.

Πηγή:www.dimokratiki.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης