«Έχουμε πάνω από 40 θανάτους τα τελευταία 35-40 χρόνια» δήλωσε ο δήμαρχος Βούλας μετά το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari

«Έχουμε πάνω από 40 θανάτους τα τελευταία 35-40 χρόνια» δήλωσε ο δήμαρχος Βούλας μετά το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari

«Στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα το όριο είναι 70 χιλιόμετρα, αλλά ακόμη και αυτήν την ώρα διέρχονται αυτοκίνητα με αρκετά μεγαλύτερη ταχύτητα» τόνισε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

a-191
Μουδιασμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά το φρικτό τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό που βρήκε τραγικό τέλος στη μοιραία Ferrari. Η τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της παραλιακής, στη Βούλα συγκεκριμένα, όπου έχουν καταγραφεί σειρά τροχαίων τα τελευταία χρόνια.

«Υπάρχει μια ατυχής ''παράδοση'', με αυτές τις κόντρες, τους άτυπους αγώνες που οργανώνουν κυρίως νεολαίοι, και μαζεύεται κόσμος από όλη την Αττική. Έχουν γίνει επιχειρήσεις από την Αστυνομία, αλλά συνεχίζονται οι κόντρες. Έχουμε πάνω από 40 θανάτους τα τελευταία 35-40 χρόνια στον παραλιακό δρόμο, μόνο στην Βούλα και στην Βουλιαγμένη και έχουμε δυστυχώς και άλλους τόσους στα «Λιμανάκια», όπου έχουμε και αυτούς τους αγώνες», επισημαίνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 ο δήμαρχος Βούλας, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, για το σημείο όπου έχει γίνει «τάφος» για πολλούς οδηγούς.




Ερωτηθείς σχετικά με το τι θα έπρεπε να γίνει, απάντησε πως, «η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να νομοθετεί χωρίς εξαιρέσεις και πρέπει να πειθαρχούν άπαντες στους νόμους. Στο σημείο που έγινε το δυστύχημα το όριο είναι 70 χιλιόμετρα, αλλά ακόμη και αυτήν την ώρα διέρχονται αυτοκίνητα με αρκετά μεγαλύτερη ταχύτητα».

Ειδήσεις σήμερα:

«Έπεσε το οξυγόνο και έφυγε σε λίγες ημέρες» λέει ο πατέρας του ανεμβολίαστου 14χρονου που πέθανε από κορωνοϊό

Μεταχειρισμένη, αλλά με μόλις 1.000 χλμ από Σέρβο έμπορο η μοιραία Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού

Ανάρτηση Παναγιωτόπουλου για τα Rafale: «Πάμε γερά, έρχονται τις επόμενες ημέρες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης