Τσάκωσαν φυγόποινο με ποινή... 77 ετών στη Βέροια!

Τσάκωσαν φυγόποινο με ποινή... 77 ετών στη Βέροια!

Του είχε επιβληθεί ποινή για διακίνηση ναρκωτικών

sulipseis__2_
Ολόκληρη ζωή θα χρειαζόταν για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί για παράνομη διακίνηση μεταναστών ένας 64χρονος, αν βέβαια δεν υπήρχε όριο στα εκτιτέα έτη! Κι αυτό γιατί είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη... 77,5 ετών από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης!

Παρ' όλο που η καταδίκη είναι τελεσίδικη και περιλαμβάνει και χρηματική ποινή ύψους 110.000 ευρώ, ο 64χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος ως τη στιγμή που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Βέροια, το πρωί της Τετάρτης. Όταν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για φυγόποινο, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα, όπου θα εκτίσει τα εκτιτέα 20 έτη της ποινής.

Η Ιταλία αναζητούσε λαθρέμπορο καπνού

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε συνεργασία με το Τμήμα SIRENE της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου οι αρχές της Ιταλίας είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για λαθραία διακίνηση καπνού. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων που μελετά την υπόθεση για να αποφασίσει αν θα εκδοθεί στη χώρα που τον αναζητά.

Ένας 63χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στον Αλμυρό Βόλου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για μαστροπεία κατ’ επάγγελμα από κερδοσκοπία και από κοινού, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας στον οποίο παραπέμφθηκε διέταξε να οδηγηθεί στις φυλακές ο μαστροπός.


Ειδήσεις σήμερα:

«Κορωνοπάρτι» στην Ντάουνινγκ Στριτ ακόμα και την... παραμονή της κηδείας του Φιλίππου!

Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδελφό του στη Ρόδο

Δείτε τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης