Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει τον βανδαλισμό στο σπίτι του Εισαγγελέα Μπακέλα

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει τον βανδαλισμό στο σπίτι του Εισαγγελέα Μπακέλα

Προχθές το βράδυ άγνωστοι από τον αναρχικό χώρο έριξαν μπογιές και πέταξαν τρικάκια έξω από σπίτι του προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος

enosis
«Ευθέως αντιδημοκρατική και απολύτως καταδικαστέα», χαρακτηρίζει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) την προχθεσινή παρέμβαση ομάδας του αναρχικού χώρου στο σπίτι του προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος εισαγγελέα Εφετών Ευάγγελου Μπακέλα.

Προχθές το βράδυ άγνωστοι από τον αναρχικό χώρο έριξαν μπογιές και πέταξαν τρικάκια έξω από σπίτι του προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος και έδωσαν στη δημοσιότητα κείμενο στο οποίο υπογράφουν ως αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες στον αναρχικό Χάρη Μαντζουρίδη την απελευθέρωση του οποίου ζητούν.

Η ΕΔΕ σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Με αφορμή την προχθεσινή «επίσκεψη» αγνώστων στην οικία του Προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων κ. Ευάγγελου Μπακέλα και την ανακοίνωση που την συνόδευσε, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων επισημαίνει ότι η στοχοποίηση των δικαστικών λειτουργών και ιδίως των εκπροσώπων των ενώσεών τους είναι ενέργεια ευθέως αντιδημοκρατική και απολύτως καταδικαστέα. Η Πολιτεία οφείλει να λάβει τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή και ανεμπόδιστη άσκηση των καθηκόντων όλων των δικαστικών λειτουργών».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Χάρης Μαντζουρίδης τον περασμένο Οκτώβριο, προσήχθη -και μετέπειτα συνελήφθη- έξω από το σπίτι του στα Ιλίσια, αφού κατονομάστηκε ως δράστης -ο οποίος μάλιστα σχετίζεται με την τρομοκρατία- μέσω ενός ανώνυμου τηλεφωνήματος στην ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με ληστεία που τελέστηκε το 2018.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Σαρώνει την Βόρεια Εύβοια -Έκλεισε η εθνική οδός Χαλκίδας - Αιδηψού

Σβήνουν και τους φόρους του 2022 τα «voucher» των πάγιων δαπανών

Επιβάτης εισέβαλε στο πιλοτήριο αεροσκάφους της American Airlines στην Ονδούρα και προκάλεσε ζημιά στα χειριστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης