Οι κάμερες πρόδωσαν τον Ρομά που ξάφρισε το ταμείο

Οι κάμερες πρόδωσαν τον Ρομά που ξάφρισε το ταμείο

 Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για κλοπή, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες

astynomia_1
Οι κάμερες που υπήρχαν σε ένα μίνι μάρκετ στη Λαμία κατέγραψαν τον δράστη που μπήκε αθόρυβα στο κατάστημα την ώρα που ο υπεύθυνος τακτοποιούσε προϊόντα στα ράφια και «βούτηξε» 280 ευρώ από την ταμειακή μηχανή χωρίς να γίνει αντιληπτός, το απόγευμα της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας αξιοποίησαν το οπτικό υλικό και ταυτοποίησαν τον δράστη της κλοπής, έναν 21χρονο Ρομά, ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην πόλη, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για κλοπή, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες.

Άρπαζαν εμπορεύματα από σούπερ μάρκετ

Τους πελάτες παρίσταναν δύο Ρομά, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, οι οποίοι μπήκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στη νότια Λαμία, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί να κλέβουν διάφορα εμπορεύματα και, αφού ακινητοποιήθηκαν από τους υπαλλήλους, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος και οι δράστες, ένας 18χρονος και ένας 15χρονος, παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κλοπή από κοινού. Σε βάρος των γονέων του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί δεν εφησυχάζουν οι ειδικοί με τις ενδείξεις για ήπια νόσο από την Omicron

Τα επόμενα μέτρα στήριξης της οικονομίας ανάλογα με την εξέλιξη της «Omicron»

«Ανοιξιάτικο» ποδαρικό στο 2022 - Δείτε που θα βρέξει σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης