Έσπασε τη βιτρίνα σούπερ μάρκετ για να κλέψει και τραυματίστηκε

Έσπασε τη βιτρίνα σούπερ μάρκετ για να κλέψει και τραυματίστηκε

Ο νεαρός Πακιστανός δεν πτοήθηκε από την αιμορραγία αλλά μπήκε στο εσωτερικό του καταστήματος και άνοιξε την ταμειακή μηχανή, από την οποία άρπαξε 150 ευρώ

supermarket
Οι κηλίδες αίματος που είχε αφήσει πίσω του ο διαρρήκτης που εισέβαλε σε ένα σούπερ μάρκετ στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, ο οποίος τραυματίστηκε σπάζοντας με κλωτσιά την γυάλινη πόρτα, οδήγησε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο νοσοκομείο όπου τον εντόπισαν ενώ του προσφέρονταν οι πρώτες βοήθειες!

Ο νεαρός Πακιστανός δεν πτοήθηκε από την αιμορραγία, αλλά μπήκε στο εσωτερικό του καταστήματος και άνοιξε την ταμειακή μηχανή, από την οποία άρπαξε 150 ευρώ και στη συνέχεια, κατέφυγε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, έχοντας στις τσέπες του τα κλεμμένα χρήματα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Κι άλλος αλλοδαπός διέρρηξε σούπερ μάρκετ

Από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του τοπικού τμήματος συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας ένας 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λίγες ώρες πριν είχε διαρρήξει ένα σούπερ μάρκετ και έκλεψε χρήματα από τα ταμεία. Στην προανάκριση που διενήργησε το αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων προέκυψε ότι ο 23χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα και πλέον κατηγορείται για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.


Ειδήσεις σήμερα:

Νεαρός χτύπησε τη μητέρα της ανήλικης συντρόφου του στον Βόλο

Παυλάκης: Η μετάλλαξη Omicron θα «σαρώσει» τους ανεμβολίαστους

Ισχυρές βροχές σήμερα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - «Ανοιξιάτικο»... ποδαρικό στο 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης