Νεαρός χτύπησε τη μητέρα της ανήλικης συντρόφου του στον Βόλο

Νεαρός χτύπησε τη μητέρα της ανήλικης συντρόφου του στον Βόλο

Προκαταρκτική ανέθεσε στην Αστυνομία ο εισαγγελέας

peripoliko_mera_art
Προκαταρκτική έρευνα ζήτησε ο εισαγγελέας μετά από καταγγελία της μητέρας μιας ανήλικης στον Βόλο, ότι ο σύντροφος της κόρης της την χτύπησε με το κινητό τηλέφωνο στο κεφάλι όταν αρνήθηκε να τον βάλει στο σπίτι και προσπάθησε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από τη γυναίκα στα μέσα Νοεμβρίου, όταν ο 20χρονος φίλος της 16χρονης κόρης της πήγε στο σπίτι να την συναντήσει. Τότε η μητέρα του κοριτσιού δεν του επέτρεψε να μπει στο σπίτι και, όταν επιχείρησε να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία, ο νεαρός την χτύπησε με το κινητό τηλέφωνο στο κεφάλι!

Αποτέλεσμα του χτυπήματος ήταν η γυναίκα να υποστεί κάκωση κεφαλής και να μεταβεί στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ, μέσω της προκαταρκτικής, εξετάζεται η κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Στο πλαίσιο της έρευνας, που ανατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου θα ληφθούν καταθέσεις από τη μητέρα-θύμα της επίθεσης, την κόρη της αλλά και ανωμοτί κατάθεση από τον 20χρονο φερόμενο ως δράστη.


Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρές βροχές σήμερα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - «Ανοιξιάτικο»... ποδαρικό στο 2022

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την εξέλιξη της απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση - Τι ψάχνουν οι Αρχές σε κάμερες και κινητά

Σε ισχύ από σήμερα τα νέα μέτρα για την «αναχαίτιση» της Omicron - Πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης