Στη Δίωξη Εκβιαστών προσήχθη ο γνωστός τράπερ που φωτογραφήθηκε με όπλο της ΕΛΑΣ

Στη Δίωξη Εκβιαστών προσήχθη ο γνωστός τράπερ που φωτογραφήθηκε με όπλο της ΕΛΑΣ

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε κλαμπ του Κολωνακίου και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια - Εγινε και έρευνα στο σπίτι του - Εξετάζεται αν ο μουσικός έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά

traper_oplo_diwxi_art
Στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής προσήχθη ο 26χρονος τράπερ που φαίνεται σε υλικό που αποκάλυψε το protothema.gr να διασκεδάζει έχοντας στη ζώνη του όπλο που φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το protothema.gr. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Τρίτης και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Ο  τράπερ ανέβασε προχθές το υλικό στα stories του Instagram και ανάμεσα στα βίντεο απο τη διασκέδαση του σε κατάμεστο κλαμπ, ανήρτησε και το συγκεκριμένο όπου διακρίνονται περασμένα στο παντελόνι του τρια όπλα. Το συντομο βιντεάκι που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, τη γνησιότητα τους και φυσικά το πώς έφθασαν στα χέρια του, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του προφίλ του καθώς λίγη ώρα αργότερα από την ανάρτηση, ο μουσικός φρόντισε να το διαγράψει.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του από την αστυνομία, δεν βρέθηκαν τα όπλα τα οποία φαίνονται στο βίντεο.  Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται αν ο μουσικός έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνες σε διάφορα σημεία για τον εντοπισμό του οπλισμού, ενώ από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει για εξέταση πολλά άτομα που σχετίζονται με τον τράπερ.




IMG_2414-_1_
traper_oplo_in__1_







Ειδήσεις σήμερα:

Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, εμβολιάστηκε με την τρίτη δόση ενώ νοσούσε

Έκρηξη στη Δαμασκό

Sozcu: «Είδε» επεισόδιο στα Ίμια και ενοχλήθηκε από την ελληνική σημαία στην Καλόλιμνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης