Αποκάλυψη Δόμνας Μιχαηλίδου: Η συγκλονιστική καταγγελία της νηπιαγωγού για το ορφανοτροφείο-κολαστήριο

Αποκάλυψη Δόμνας Μιχαηλίδου: Η συγκλονιστική καταγγελία της νηπιαγωγού για το ορφανοτροφείο-κολαστήριο

«Ο 7χρονος κατέβασε το  παντελόνι του και μου είπαν να μη δίνω σημασία»  - Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που φέρνει στο φως η νηπιαγωγός - Οι ξυλοδαρμοί και  οι διαστροφικές σεξουαλικές ενέργειες - Την υπόθεση έφερε στο φως η Δόμνα Μιχαηλίδου

domna-kataggelia-arthro
Αλυσιδωτές φρικιαστικές αποκαλύψεις αποδεικνύουν το σκηνικό νοσηρότητας που επικρατούσε στο ορφανοτροφείο-κολαστήριο της Αθήνας. Ένα σπιράλ βίας και διαστροφικών σεξουαλικών ενεργειών συνθέτουν το αποτρόπαιο σκηνικό.

Νηπιαγωγός που είχε πραγματοποιήσει πριν από μερικούς μήνες ορισμένες βάρδιες στο ορφανοτροφείο-κολαστήριο καταγγέλλει τα όσα αρρωστημένα είδε να διαδραματίζονται ενώ την ίδια στιγμή η πρόεδρος, η κοινωνική υπηρεσία και η ψυχολόγος του ιδρύματος όχι μόνο δεν παρενέβαιναν αλλά με σταυρωμένα τα χέρια παρακολουθούσαν το δραματικό σίριαλ.

Η νηπιαγωγός άκουσε και είδε μικρά παιδιά να επιδίδονται σε ερωτικές πράξεις χωρίς αυτά καν να γνωρίζουν στην ουσία τι σημαίνουν οι συγκεκριμένες ενέργειες.

Η βία δεν είχε τελειωμό στο ορφανοτροφείο, ενώ τα παιδιά ζούσαν υπό το καθεστώς της τρομοκρατίας χωρίς να υπάρχει κάποιος να τα βοηθήσει.

Οι αποκαλύψεις της νηπιαγωγού προκαλούν ανατριχίλα αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για μικρά παιδιά που ζούσαν μονίμως με το αισθημα του φόβου. 

Ο βιασμός της κούκλας, οι ερωτικές πράξεις και το ξύλο

«Είχαν μια πάνινη κούκλα, τα περισσότερα παιδιά έκαναν σεξ μαζί της, μας απειλούσαν ότι θα μας δείρουν», ισχυρίζεται η νηπιαγωγός στην καταγγελία της.

Κλείσιμο
«Ο 7χρονος κατέβασε το παντελόνι του και μου είπε “τώρα βιαζω την κούκλα”. Μου είπαν να μη δώσω σημασία κι ότι είναι ενήμεροι πρόεδρος, ψυχολόγος και κοινωνική υπηρεσία», υποστηρίζει σε άλλο σημείο.

Τα λόγια της συγκλονίζουν: «Η βάρδια έκλεισε βλέποντας τον 11χρονο να αυνανίζεται. Όταν ανέφερα στην πρόεδρο όσα είδα δεν έδειξε να εκπλήσσεται. Συνάδελφός μου μου είπε ότι εκτυλίσσονται απίστευτα πράγματα εκεί, τα παιδιά τα χτυπούσαν, στο πρόσωπο».

«Όταν νοσουσε μεγάλο μέρος του προσωπικού με COVID τα πρόσεχαν οι καθαρίστριες, τα παιδιά γυρνούσαν με κόκκινα μάγουλα. Είχαν χτυπήσει και δυο ετών παιδί,  ήταν όλοι ενήμεροι. Όταν τα παιδιά άκουγαν κάτι έκλειναν το στόμα τους. Τα παιδιά τρώνε από catering. Ο 7χρονος μιλούσε όλη την ώρα για ερωτικές πράξεις και κατέβαζε το παντελόνι του. Είδα το ένα παιδί να κάνει πεολειχία», ορισμένα ακόμη σοκαριστικά λόγια που εμπεριέχονται στην καταγγελία.

Η νηπιαγωγός παραθέτει γεγονότα με χρονική σειρά: «Στις 9.15 το πρωί ήθελε παιχνίδι, η καθαρίστρια δεν του το έδωσε κι άρχισε να πετάει καρεκλάκια».

«Στις 20 Σεπτεμβρίου μετά την επιστροφή τους από το ειδικό Δημοτικό πήγαν στην τουαλέτα, τους ακολούθησα και άκουσα να λένε : αν στον δαγκώσω θα πονέσει. Ενημέρωσα και το μόνο που μου είπαν ήταν ότι δεν μπορούν να πηγαίνουν μόνοι τουαλέτα».

«Την επόμενη μέρα μου έκανε παρατήρηση γιατί κατέγραψα το περιστατικό».

«Στις 6 Οκτωβρίου μας δόθηκε οδηγία να χορηγήσουμε ληγμένο φάρμακο σε ενός έτους παιδί».

Σύμφωνα με όσα είπε στον Αnt1 η υφυπουργός Εργασίας αγόρια ηλικίας 7-11 ετών εξαναγκάζονταν σε ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους, με το προσωπικό να γίνεται θεατής των πράξεων.

«Μου ήρθε επώνυμη καταγγελία από τρία άτομα συσχετισμένα με τη δομή που μου έλεγε ότι υπήρχε βία στα παιδιά και σεξ μεταξύ παιδιών, συγκεκριμένα αγοριών, ηλικίας 7 με 11 ετών και το προσωπικό καθόταν και έβλεπε. Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, την επομένη πάγωσα την κρατική χρηματοδότηση. Πήγαν χθες και εξέτασαν τα παιδιά ένα ένα. Τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν στο νοσοκομείο Παίδων, ώστε να είναι σε ουδέτερο περιβάλλον και να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται. Είναι παιδιά που με εισαγγελική παραγγελία έχουν απομακρυνθεί από την οικογένειά τους» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τη Δόμνα Μιχαηλίδου οι εργαζόμενες που έβαζαν τα παιδιά να κάνουν σεξ,  είναι γυναίκες. Όπως σημείωσε σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, έπειτα από προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές, αναφερόμενη μάλιστα και στις παράλογες εξηγήσεις που έδινε για αυτό ο αρμόδιος του ιδρύματος.

Διαβάστε ολη την καταγγελία  που κατέθεσε η νηπιαγωγός:





ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-redacted-12_2021-_1_-1
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-redacted-12_2021-_1_-2
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-redacted-12_2021-_1_-3
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-redacted-12_2021-_1_-4
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-redacted-12_2021-_1_-5_2
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-redacted-12_2021-_1_-6
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-redacted-12_2021-_1_-7


Δείτε βίντεο: Αποκάλυψη Δόμνας Μιχαηλίδου: Η συγκλονιστική καταγγελία της νηπιαγωγού για το ορφανοτροφείο-κολαστήριο
Αποκάλυψη Δόμνας Μιχαηλίδου: Η συγκλονιστική καταγγελία της νηπιαγωγού για το ορφανοτροφείο


Ειδήσεις σήμερα:

Χριστούγεννα στο κρατητήριο θα κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, απολογείται τη Δευτέρα

«Υπήρχε σεξ μεταξύ αγοριών 7-11 ετών και το προσωπικό του ορφανοτροφείου έβλεπε», αποκαλύπτει η Δόμνα Μιχαηλίδου

H Αθήνα που... αναστενάζει στις πίστες και οι «μάχες» για τα πρώτα τραπέζια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης