Λαμία: Ρομά «την έπεσαν» σε μαθητές για να τους ληστέψουν

Λαμία: Ρομά «την έπεσαν» σε μαθητές για να τους ληστέψουν

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην παρέα των ρομά ήταν δυο ενήλικοι και κάποιοι ανήλικοι, άτομα γνωστά για την παραβατική τους συμπεριφορά

plateia_parkou
Μια παρέα μαθητών της Β' Γυμνασίου είχε πάει σινεμά και στη συνέχεια μια βόλτα στη Χριστουγεννιάτικη πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Ήταν λίγο πριν τις 10:00΄ το βράδυ όταν τους μαθητές πλησίασε απειλητικά μια άλλη παρέα νεαρών ρομά και άρχισαν να τους απειλούν ότι θα τους δείρουν αν δεν τους δώσουν χρήματα.

Τα παιδιά τους είπαν ότι δεν έχουν πάνω τους χρήματα με τους ρομά να επιμένουν και να απειλούν. Κάποιοι από τους μαθητές το έβαλαν στα πόδια τρομαγμένοι, ενώ ένας από αυτούς ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πατέρα του ο οποίος έσπευσε αμέσως στο σημείο και μάλιστα απειλήθηκε επεισόδιο με τους ρομά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην παρέα των ρομά ήταν δυο ενήλικοι και κάποιοι ανήλικοι, άτομα γνωστά για την παραβατική τους συμπεριφορά.

«Δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση. Θα αναγκαστούμε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και να πάμε εμείς στη φυλακή, αφου η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Είναι δυνατόν μέσα στην πλατεία Πάρκου να απειλούν να ληστέψουν 14χρονα παιδιά και οι αστυνομικοί να ειναι θεατές; Αφού τους γνωρίζουν γιατι επιτρέπουν να συμβαίνει αυτό το πράγμα;», έλεγε εξοργισμένος στο LamiaReport ένας από τους γονείς.


Πηγή: LamiaReport


Ειδήσεις σήμερα:

Κατατέθηκε η τροπολογία για τη νομική προστασία του υγειονομικού προσωπικού από αρνητές

«Μύλος» το κόμμα του Τράγκα - Ο Κουρτζίδης, η διαδοχή και οι καταγγελίες από την οικογένεια

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν αποσύρεται από την F1: Θα συνεχίσει στο τιμόνι της #44 Mercedes και το 2022

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης