Η Prosperty γίνεται η πρώτη τεχνολογική πλατφόρμα για επαγγελματίες του Real Estate

Η Prosperty γίνεται η πρώτη τεχνολογική πλατφόρμα για επαγγελματίες του Real Estate

Η Prosperty γίνεται η πρώτη τεχνολογική πλατφόρμα για επαγγελματίες του χώρου του Real Estate, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με στόχο την κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων ακινήτων.

evang

Sponsored Content

Έφτασε η στιγμή, ο επαγγελματίας να επικεντρωθεί σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα. Τη διαπραγμάτευση και την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ πωλητή και αγοραστή. Παρέχοντας του όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά εργαλεία και υπηρεσίες και αφαιρώντας του το βραχνά της γραφειοκρατίας, ο επαγγελματίας συνεργάτης της Prosperty αυξάνει πλέον εντυπωσιακά την αποτελεσματικότητα του. 

Έχοντας επενδύσει σημαντικά στην εξέλιξη της τεχνολογικής πλατφόρμας της, το βασικό πλεονέκτημα της Prosperty είναι η αρμονική συνύπαρξη τεχνολογίας και ανθρώπινου παράγοντα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συνεργάτες της Prosperty, να εξοικονομούν πάνω από το 70% του χρόνου τους σε ότι αφορά τη λήψη εντολών ανάθεσης, την ανάρτηση και προώθηση των ακινήτων με τον πλέον εντυπωσιακό και σύγχρονο τρόπο, τη δημιουργία προσωπικών προωθητικών υλικών, την αξιοποίηση όλων των online αλλά και offline καναλιών, την εύκολη διαχείριση των εκατοντάδων ζητήσεων, αλλά και το πιο σημαντικό, τη δυνατότητα παρακολούθησης και διαχείρισης του κλεισίματος του συμβολαίου. Και όλα τα παραπάνω έχοντας στα χέρια τους πολύτιμα δεδομένα για την αγορά ακινήτων στην περιοχή ευθύνης τους. 

Κάθε συνεργάτης απολαμβάνει την υποστήριξη της ομάδας της Prosperty, η οποία αποτελείται από την τεχνολογική ομάδα αλλά και τους data scientists, το τμήμα Marketing, τη Νομική και τεχνική υπηρεσία, τους δημιουργούς περιεχομένου, και την υποστήριξη πελατών. Με αυτόν τον τρόπο οι συνεργάτες της Prosperty εστιάζουν αποκλειστικά στους πωλητές και αγοραστές ακινήτων, χωρίς να τους απασχολεί η οποιαδήποτε γραφειοκρατική διαδικασία στο ενδιάμεσο.

CAM19872
Κλείσιμο

Ο κ. Αντώνης Μαρκόπουλος, CEO της Prosperty δήλωσε: «Πλέον μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, προχωράμε σε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας μας με τους επαγγελματίες της αγοράς ακινήτου. Βάζουμε σε προτεραιότητα την τεχνολογία και τα δεδομένα, για να κάνουμε τη ζωή των επαγγελματιών πιο εύκολη, αυξάνοντας σημαντικά τα αποτελέσματα που μπορούν να φέρουν για τους ίδιους. Η τεχνολογία μας είναι στη διάθεση των επαγγελματιών και καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους, από την ψηφιακή ανάθεση ακινήτων, τη δημιουργία και διαχείριση εκατοντάδων ζητήσεων σε αυτά, την προώθηση ακινήτων πάνω από 120 χώρες, μέχρι και τη ψηφιακή παρακολούθηση στο κλείσιμο των συμβολαίων.

Στην Prosperty είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε για τον σωστό έμπειρο επαγγελματία, αλλά και να δημιουργήσουμε νέους, οι οποίοι έχουν όρεξη να πετύχουν σπουδαία πράγματα στην πολύ ενδιαφέρουσα αγορά ακινήτων. Αναζητάμε αυτούς που τους αρέσει η τεχνολογία και γνωρίζουν ότι τα δεδομένα θα καθορίσουν την επιτυχία στο μέλλον και στο χώρο αυτό. Αναζητούμε αυτούς που πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να αναβαθμιστεί σημαντικά μέσα από την τεχνολογία και αυτός ο κλάδος.

Έχοντας σηκώσει μέχρι σήμερα συνολικά επενδυτικά κεφάλαια 4,4 εκατομμυρίων ευρώ, στόχος μας είναι η υλοποίηση όλων των τεχνολογικών εργαλείων που θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν από χιλιάδες επαγγελματίες του χώρου ακινήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, το οποίο θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, προσφέροντας την κατάλληλη υποδομή για επεκτασιμότητα της πλατφόρμας.

Η επένδυση στα δεδομένα έχει ένα στόχο. Να γίνουμε το σημείο αναφοράς για κάθε έναν αγοραστή ακινήτου. Η αναζήτηση ακινήτου μέσω της Prosperty να βρίσκει απάντηση με πολλαπλές επιλογές, ανεξάρτητα από το αν τα ακίνητα έχουν αναρτηθεί ή όχι στην πλατφόρμα, γνωρίζοντας επί της ουσίας όλα τα διαθέσιμα ακίνητα στην αγορά. Έτσι ο επαγγελματίας έχει πολλαπλές πιθανότητες να βρίσκει αυτό που τελικά αναζητά ο πελάτης και με αυτόν τον τρόπο τα «κλεισίματα» συμφωνιών να γίνουν πολλαπλάσια!»

livanos_fix

Ο κ. Αναστάσιος Λιβανός, διευθυντής του δικτύου πωλήσεων της Prosperty τόνισε χαρακτηριστικά: «Στην Prosperty όλα είναι διαφορετικά και μιλάω από προσωπική εμπειρία. Είναι εντυπωσιακά τα αποτελέσματα όλων των συνεργατών μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες. Έχουμε ήδη διαπιστώσει σημαντική διαφορά στην ποιότητα των leads, ενώ γραφειοκρατικά θέματα δεν απασχολούν τους συνεργάτες, αφού αυτά τα αναλαμβάνει η τεχνολογία και το στελεχιακό δυναμικό της Prosperty.

Η καλλιέργεια περιοχών και η προώθηση των ακινήτων γίνεται πολύ πιο εύκολα από ότι μπορεί κάποιος να φανταστεί. Η δυνατότητα για καμπάνιες Marketing τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, είναι μοναδική σε σχέση με ότι ξέραμε μέχρι σήμερα. Η δε διαχείριση ποιοτικών leads οδηγεί σε άμεσες και εντυπωσιακά υψηλές αμοιβές μέσω προμηθειών. Οι διαδικασίες συμβολαίων μπορούν και πραγματοποιούνται πολύ πιο απολεσματικά. 

Είναι βέβαιο ότι η τεχνολογία της Prosperty δίνει ένα ακόμα επιπλέον κίνητρο για να ενταχθεί κάποιος στο δίκτυο πωλήσεων μας. Εδώ έχεις πρόσβαση σε όλες τις νέες τεχνολογίες που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο στην αγορά του Real Estate. H συνεχής εκπαίδευση και ανέλιξη στο κομμάτι της τεχνολογίας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της υποδομής που προσφέρεται μέσα από μια τέτοια συνεργασία». 

Η Prosperty αφήνει πίσω κάθε «παραδοσιακό» τρόπο με τον οποίο λάμβανε χώρα διαχρονικά η εκάστοτε διαδικασία αγοράς, πώλησης ή ενοικίασης. Όλα πλέον πραγματοποιούνται ψηφιακά, εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα, χάρη στις υπηρεσίες που προσφέρει η Prosperty.

Agents

Αν σας ενδιαφέρει η προοπτική συνεργασίας  συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε: 

E info@theprosperty.com , Τ +30 210 68 12 500
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης